Women's Fashion Days

20% på overdele

Indlægget indeholder reklame/affiliate links.

Min søndag har allerede budt på en del. Jeg begyndte den med en løbetur i morges, ekstra god tid i badet og så en tur til Leos Legeland mens min mand fik ro til at foreberede sig til eksamen. Lige nu sover Sirius middagslur (det er han ellers stoppet med, men et par timers leg i høj fart overmandede ham alligevel), og jeg nyder tiden med lidt online shopping ;) Boozt har 20% rabat på diverse overdele i dag hvis man handler for 799,- med koden TreatTime, og da jeg alligevel har kig på en mega fin t-shirt til ungerne fra Marc Jacobs (som ikke engang er specielt dyr), så kan jeg lige så godt fylde lidt ekstra i kurven ;)

Jeg har fundet nogle fine sager her, som godt måtte flytte ind i min forårsgarderobe:

ll7211

Blomsterprint er lidt svært at komme udenom denne sæson, og selvom det ikke er mit favoritprint, så synes jeg nu det fungerer ret godt på en sart, feminin kimonojakke som denne. T-shirts med skrift er også super in denne sæson, og jeg er vild med de enkle tekster som “Bird” eller “Hello“. Den lyseblå, lette bluse fås også i sort, men her til foråret ville jeg nu vælge den lyse udgave.

En grå sweatshirt er noget af en klassiker, og jeg har fundet to gode bud. En i luksusudgaven fra Alexander Wang og en fra Ganni med sjovt, diskret skrift.

Lidt blonder må der også til, gerne i lyse udgaver som denne top (perfekt under en blazer eller en nedringet strik) eller blusen som også inkorporer blomstermønsteret rigtig fint.

 

Der er selvfølgelig også flere af sagerne fra min shop-in-shop der er med i tilbuddet, de er mærket med “Treat time”.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Women's Fashion Days