Ny kjole fra Iro

Wanted Wednesday

Indlægget indeholder reklame/affiliate links.

ll7139

Onsdagstraditionen fortsætter i dag med et kig på hvilke køb jeg har haft i tankerne denne uge. Min hjerne begynder nu at køre rundt om den skitur vi har booket snart, og mit udstyr trænger til en opdatering (indrømmet, jeg elsker at have pænt ski- og løbeudstyr, det er jo en fornøjelse i sig selv!).

Skisættet med jakke (som også fås i all black) og bukser fra SOS Black Snow er for mig det ultimative sæt -Hvis jeg ejede det ville jeg ikke nøjes med kun at bruge det på skiferier ;D Lige min stil!

Jeg har netop købt ny hjem og goggles fra POC, og lige præcis “Fovea” modellen passer super godt ind i både hjelmen og mit ansigt, så et par mere af dem, men med mørk linse til dagene med høj sol står højt på ønskelisten.

Jeg er ikke ovre Ugg-støvler, og tvivler på jeg nogensinde kommer det. Hallo, man går på blød pels og der er intet der strammer, what’s not to love? Og selvfølgelig skal jeg have sådan et par med på skiferie, når fødderne trænger til hvile efter flere timer i en alpinstøvle. Disse er gode pga. højden (de går nemt ind under skibuksebenet) og så har de en sløjfe bagtil som jeg synes er lidt sjov.

Bløde sweatshirts skal også pakkes med, og det gør jo ikke noget at de er super on-trend samtidig ;) En grå med print på brystet fra Wood Wood, en smuk lyserød som har de fineste lommer, og en sort med cool rygprint (er altså lidt vild med print på ryggen), som egentlig er en herremodel, så den har det helt rigtige, oversize look.

Derudover skal der selvfølgelig også cashmere med, og ville meget gerne have en strik med peplum-effekt, som også vil være fin at tage ud at spise i -samtidig med at man holder varmen ;)

Og øreringene? De har intet med skiferie at gøre (omend de er små nok til at være under hjelmen uden at irritere, ha ha), men synes simpelthen bare de er sådan nogle fine, farveringe forårsbebudere.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Ny kjole fra Iro