Wanted Wednesday

Snevejr er godt, men ikke til outfitbilleder!

Ja, når det sner med bittesmå, fygende snefnug, så sker der åbenbart dette her når man tager outfitbilleder:

ll7140

Snefnuggene forvirrer linsen så meget, at den ikke kan stille skarpt… eller min kunne i hvert fald ikke. Tro mig, dette var det bedste billede ud af 20! Håber I alligevel godt kan fornemme hvor jeg vil hen, og hey, jeg har set at det nu skal til at være smart med lidt uskarpe billeder igen a la 70’erne ;) Nå, men jeg ville egentlig også bare vise jer min nyindkøbte t-shirt fra H&M. Synes den er så enkel og fin, med en god lille detalje der giver lidt farve.

ll7141

Den er som sagt fra H&M her, der faktisk i dag giver 25% på en valgfri vare og fri fragt med koden 2719.

   

2 kommentarer

 • Det ligner faktisk bare, at du har sat et filter på billederne! haha. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Så skulle jeg ikke have sagt noget ;D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Wanted Wednesday