Flashback Friday - Shiny jackets

Lørdagsshopping med rabat!

Indlægget indeholder reklame/affiliate links.

Så er der simpelthen gået weekend-shopping i den her på bloggen. Jeg havde egentlig planer om at gå en tur ind til byen, men må konstatere, at jeg stadig sidder med halvfedtet hår og uden makeup på, og nok heller ikke får det i dag. Måske en gåtur i skoven når mørket falder lidt på så ;) I stedet har jeg kastet mig over onlineshopping, og det er også billigere med alle de procenter der konstant bliver givet. Lige nu giver Boozt f.eks. 15% på nyheder her (påsat et mærke) med koden SAVE15 hvis man køber for 999,-. Det gælder også ting er allerede er blevet nedsat. Det kan man jo lige så godt tage med, hvis der planlægges forårskøb. Mine tanker har i hvert fald kredset om de lidt tyndere og lettere sager. Ah, shopping hjemme fra sofaen bliver jeg aldrig træt af ;)

ll7142

Kjole, lyserød strik, taske og støvler som jeg har snuppet fra min shop. Trenchcoat som matcher et kommende forår. Bomberjakke, blondebluse og frakke i klassiske udgaver som nemt kan springe direkte ind i garderoben.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Flashback Friday - Shiny jackets