On Trend: Camo-jakker!

I statement-printet hoodie

Indlægget indeholder reklame/affiliate links.

ll7144

Kører søndagsstilen på en mandag, og det kan lade sig gøre fordi det er et billede fra sidste weekend. Jeg er godt klar over, at det ikke er alle kerne-læsere der er lige vilde med hoodien, men jeg kan altså meget godt lide de der printede ærmer -især når de er sat sammen med en Chaneltaske og sølvglimmerleggings ;)

ll7147

Har I planer for Valentins i morgen, eller fejrer I ikke det? Vi har bestilt sushi, så tager vi en tur ud og drikker en enkelt drink, og så i bio for at se “Underverden”. Dagen falder jo ret tæt på vores bryllupsdag, og lige mellem drengenes fødselsdage, så vi plejer egentlig bare at se det som en god undskyldning for at tage en tur i bio, som vi ikke får prioriteret så tit. Havde jeg været single havde jeg sikkert haft det på samme måde. Selvom det er noget amerikansk gøgl, så kan det være fint nok med en anledning til ekstra hygge med kæresten eller gode venner.

ll7146

Hoodie fra herreafdelingen i H&M, sølvleggings fra H&M, sneakers fra Adidas (i glat skind her, og lignende med guldsnude her, og rosenguld snude her) , tørklæde fra Lala Berlin og taske fra Chanel.

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

On Trend: Camo-jakker!