Nye Briller!

Final sale!

Indlægget indeholder reklame/affiliate links.

Uh, udtrykket “Final sale” rykker altid lidt ekstra i dankortet. Vi er jo efterhånden ved at være godt trætte af kigge på udsalgsvarer der altid mangler i ens størrelse, og hvor det bedste er ved at være væk. Men når tingene så bliver sat ekstra ned, så kan man jo begynde at kigge på de sager man tidligere havde dømt ude pga. prisen. Jeg købte mig f.eks. en Iro kjole forleden netop ekstra nedsat!

Boozt kører sidste dag med deres store udsalg i dag, og giver derfor ekstra 15% med koden EXTRASALE (i dag, og kun i dag!), hvis man handler for 999,- (det kan man efterhånden få rigtig meget for, og det gælder selvfølgelig også på både børne- og herresager.

Jeg har fundet nogle rigtig fine køb med gode besparelser, som jeg naturligvis selv ville hoppe i, og som pt. er i de fleste størrelser, selvom det selvfølgelig går stærkt nu.

ll7133

Transparent peplumbluse (fås også i hvid her til sommerperioden) som man kan sætte en fin top under, f.eks. med pailletter. Mega pæn bomberjakke i et materiale der gør, at den nemt kan styles Chanel-ish! Den hvide blondebluse er et feminint alternativ til en hvid skjorte, f.eks. under en blazer. En draperet sølvnederdel kan jeg personligt ikke undvære i garderoben, og denne er super billig -og pæn! Kort jakke med militærinspirerede dekorationer på ærmerne. Enkel, ladylike blondekjole, som i øvrigt ville være fin under jakken! Sort festbluse med en smuk kombination af materialer, jeg er vild med der kun er pailletter på den øverste del.

Sort strik med hvid stribe på ærmerne (lidt samme stil som jeg designede for Envii engang). Vildt fin kimonojakke, som helt sikkert vil redde mange tøjkriser og sort nederdel med rigtig lækker facon.

ll7134

Og så lige 3 x overdele med diskret broderi på brystet, som vi helt sikkert kommer til at se mere mere af i den kommende sæson, og som jeg synes fungerer rigtig godt. Hhv. t-shirt (som har “håndmalede striber” igen a la det jeg lavede for Envii i sin tid), hvid sweatshirt og stribet bluse.

Husk også at kigge forbi min shop-in-shop, som dog mest indeholder varer fra den nye sæson. Har været ved at finde flere favoritter, så håber snart den bliver opdateret :)

1 kommentar

  • Gustavo Woltmann

    Altid godt med noget udsalg. Fortsat god søndag.

    Gustavo Woltmann

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Nye Briller!