Final sale!

De bedste overknee-støvler til hverdag

Indlægget indeholder reklame/affiliate links.

Det er ikke til at komme udenom, at overknee-støvlerne er blevet en del af modebilledet med kortere og kortere mellemrum, bare alene mens jeg har haft denne blog har de været super on-trend nu af 3-4 omgange i længere og længere perioder, så hvis man er til den slags, må de siges at være et godt køb. Det betyder også, at der pt. er rigtig mange lækre at vælge imellem, og det er med at slå til mens de bedste stadig kan fås!

Jeg besluttede mig for at købe et par i stretchlæder, så de kan sidde helt tæt til benet. Jeg synes ikke jeg har brug for ekstra fylde netop der ;) Jeg missede desværre støvlerne i stretchlæder fra Gardenia i min størrelse i første omgang, men jeg holdt øje flere gange om ugen, og endelig var de igen i min størrelse!

Og nu har jeg allerede taget dem i brug:

ll7135

Synes pris og kvalitet hører fint sammen, og jeg er vild med at hælen ikke er alt for høj og har en god bredde, så de nemt kan bruges til hverdag. Jeg synes også længden på dem er super. De går over knæet, som de jo skal, men de går ikke helt op til midt på låret, og det gør dem igen mere brugbare til hverdag, synes jeg. Det er jo en lidt speciel form for støvle, og mange får “Pretty Woman” associationer bare de hører navnet, så det er vigtigt for mig at finde nogle der har et “low key” udtryk. I finder dem her i min shop-in-shop (jeps, sætter jo kun ting derind som jeg selv vil købe, og så kommer jeg altså til at friste mig selv lidt for meget). Mangler størrelsen så fylder de sikkert op igen, det var sådan jeg fandt mine.

 

PS. Apropos Boozt og indlægget fra i går, så har de forlænget tilbuddet om de ekstra 15% rabat på udsalget fra i går (samme kode), til at gælde i dag også! Måske man lige skulle se at få shoppet lidt børnetøj… ;)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Final sale!