Min egen Boozt-shop

Wanted Wednesday – My Shop Edition

Indlægget indeholder reklame/affiliate links.

Netop landet i sofaen efter en sen dag på arbejde, og afhentning af børn, madlavning, oprydning, sidste øjebliks pyntning af kage (“Hov mor, jeg skal forresten have kage med i morgen…”) osv. Ikke specielt glamourøst, men det behøver hverdagen jo ikke være for at være god.

Tænkte jeg jeg ville dedikere denne uges “WW” til nogle af de ting jeg har udvalgt til min shop-in-shop, og sætte lidt ord på dem. Den er nemlig netop blevet opdateret allerede, og jeg er ret tilfreds (på godt jysk!) med dens samlede udtryk pt. Min favorit-bh, pænt, hverdags shapewear, klassiske regnjakker, en badekåbe a la den jeg selv bruger, cool badedragter (og jeg kommer til at opruste mere på den front senere, det er måske lige i det tidligste at tænke på endnu) og det bedste strik har jeg lagt ind. Og så lige en af de absolut sejeste, oversize hoodies denne sæson her.

Jeg har blandet mærker og prisniveau, og det afspejler jo også meget godt min egen garderobe.

ll7113

En hvid bluse, som er perfekt til sådan en som mig, der ikke er god til klassiske, hvide skjorter. Denne er lidt mere cool! Sort Boyfriendblazer til en virkelig god pris, og t-shirt med lækkert print.

Jeans med virkelig god pasform (og meget stretch!), rygsæk som findes i flere farver (den vil jeg virkelig gerne have!), bordeaux støvler med spænde, som ligeledes fås i andre farver, men de er da bare virkelig flotte i denne!

Taske med kæde som har lidt af den samme ladylike coolness som Chanel, halvmåneøreringe (som matcher min tatovering jo) og så heels med brugbar hæl i en rigtig lækker pink (fås også i bl.a. lyseblå, også virkelig flot). Kjolen er især med pga. det super fine enhjørningeprint!

Alle sagerne er i shoppen her.

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Min egen Boozt-shop