Mine 10 favoritoutfits fra 2016

Wanted Wednesday

Indlægget indeholder reklame/affiliate links.

Uh, hvorfor er det man altid får mega shoppe-cravings når man virkelig ikke burde? Det er det udsalg alle steder der lokker alt for meget… ;)

Nå, men jeg har samlet lidt udsalgssager som er på min ønskeliste pt. som desværre er alt, alt for lang. Must resist! Så tag lige at køb det i stedet for mig ;)

ll7096

Top som bare har det fineste snit, er især vild med skulderdetaljen. Hertil en sølvnederdel med læg. Elsker den sølvnederdel jeg har i forvejen, og denne minder en del om, det ved jeg, men virker til at have lidt mere længde (og så er den bare vildt billig!).

Boucléfrakken kan selvfølgelig både bruges som overtøj og som cardigan, især ville den være fin over den sorte kjole (som er super billig!) der bare har den lækreste struktur! Den er holdt helt enkel i snittet, så materialet får lov til at få al fokus. På den måde kan sort aldrig være kedelig! Den fås også som bluse lige her.

Når man nu er glad for Chanel-bouclé-look, så kan det være svært at finde en lidt varmere type jakke, men denne vatterede jakke har et mønster som minder om, og det kan jeg virkelig godt lide.

Jeg elsker at have pænt løbetøj. Jeg er ikke som sådan udstyrstypen, men det er nu lækkert at iføre sig noget pænt løbetøj. Derfor er disse leggings på ønskelisten.

Ankelstøvler med bred, middelhøj hæl er en klassiker som jeg er så glad for. Kunne godt bruge et nyt par i år, og disse har den fineste detalje, der dog er så diskret at støvlerne stadig er tidsløse.

Og hey, sneakers har jeg virkelig svært ved at modstå. Især når de er nedsatte! Jeg har kig på en del, det indrømmer jeg gerne, bl.a. disse 3: Sorte All Stars med kobberfarvede pletter, sandfarvede All Stars med sølvtå og lækker struktur (som også fås i sorte med kobberfarvet tå), Tubular Defiant i lækkert miks af sort og hvid.

Ps. Hvis I også er helt vilde med “Lulu” bh’en fra Femilet, så er den sat ned med 60% her. Farverne er godt nok sommerlige, men det er der jo ingen der kan se under strikken :)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Mine 10 favoritoutfits fra 2016