Familie før Para 2

Min egen Boozt-shop

Indlægget indeholder reklame/affiliate links.

ll7112

Jeg har glædet mig til at vise jer min egen lille Boozt-shop-in-shop. Jeg  har simpelthen fået mulighed for at samle mine favoritvarer på ét sted, fra en af de shops jeg selv køber allermest fra. Både til mig selv og børnene faktisk. Shoppen her er dog kun med kvindetøj, da den ellers ville blive for rodet.

Jeg håber I kan se en rød tråd, tingene er i hvert fald nøje udvalgte. Jeg er gået efter ting som jeg enten selv ejer (eller har noget tilsvarende), eller som jeg gerne ville eje, og som I vil kunne genkende fra min stil. De ting der findes i flere farver er også vist derinde. Så derfor vil I f.eks. se et par brune støvler, selvom I ved at jeg ikke bruger brune støvler, fordi de f.eks. også er i sorte -som også er vist derinde. Synes det er rart at få vist alle alternativer, og det kunne jo være man alligevel blev fristet til at prøve en anden farve (eller blev så glad for købet, at man også også ville have det i en anden farve, den craving har jeg selv tit, ha ha).

Det er en anderledes måde at kigge efter inspiration på, hvis I f.eks. (som jeg) elsker at ose rundt, men ikke helt kan finde ud af hvor man skal begynde. Så ville jeg i hvert fald synes det var hyggeligt at kigge på, hvad andre folk har udvalgt.

Jeg får hverken mere eller mindre hvis I køber noget fra shoppen, det er helt almindelige såkaldte affiliate links hvor Boozt giver mig en lille procentdel af den sum I har handlet for hos dem. Det er ikke noget der lægges oveni jeres pris, men noget Boozt selv betaler mig via Bloggers Delight (og andre der bruger affiliate links). Jeg håber selvfølgelig det er nogle links som I kunne tænke jer at bruge, hvis I alligevel skal købe noget, men det er ikke noget jeg vil pushe herfra. Jeres støtte og opbakning til bloggen, ligemeget størrelsen, er jeg meget ydmygt og dybt taknemmelig over, og det gælder selvfølgelig ikke bare via kliks med også kommentarer, mails og alt det andet. Vi er mange om buddet derude, og jeg er så glad for, at I stadig finder vej her til mit gamle webhjem <3

Shoppen bliver løbende opdateret, og I finder den lige her!

4 kommentarer

 • Lena

  Hej Camille. Det er faktisk et rigtig fint koncept og en god måde hurtigt at få et overblik over de gode sager. Efter at have fulgt din blog i mange år, så ved jeg jo, at det er gode sager du linker til.
  Jeg handler stort set kun på Nettet – har nærmest ikke tid til andet med fire børn og fuldtidsjob. Jeg synes derfor det er herligt når du (og de andre få blogs jeg læser), kan holde mig opdateret på modefronten og inspirere mig til gode køb.
  Du har tidligere lavet indlæg om de kommende tendenser og selvom du er blevet mere sikker omkring din egen stil, så ville et indlæg om den kommende sommers tendenser være kærkomment her ☺️
  Bedste hilsner Lena

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Mange tak skal du have! Kan sagtens forstå dig, jeg har jo kun 3, men selv da er det bare så meget nemmere at handle online!! Og jo bestemt, et tendensindlæg er på trapperne :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den der Calvin Klein hoodie – jeg ku’ godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Familie før Para 2