On Trend: Lyserød!

Lyserødt Chanel-look

ll7124

Apropos snakken om lyserød, så er jeg faktisk ret vild med dette outfit, hvor den lyserøde farve bliver alt andet end babylyserød og naiv. Og det er faktisk lige præcis den side af den lyserøde som kommer til at fylde denne sæson. Den cool, voksne udgave og ingen Barbie girl ;) Både jakken, kjolen og skoene indeholder lyserød, men på en rigtig fin måde.

Outfittet er virkelig på budget. Jakken er vist 8-9 år gammel (what!) og resten er High Street, men derfor kan det jo sagtens sende vibes i retning af noget Chanel-ish.

ll7127

Jakke fra Rika, kjole fra Zara og sko fra ASOS.

2 kommentarer

  • Så fint et “lyserødt” sæt! Og så er det lidt sjovt når man har fulgt bloggen lææænge og husker jakken har været i brug en del gange før.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caro J.

    Jeg er ret vild med jakken. Det er fedt at have sådan en klassiker i skabet, man altid kan hive frem :) Har inderligt fortrudt, at jeg aldrig fik den købt. Så nu pløjer jeg Trendsales igennem fra tid til anden efter den. Jeg er dog lidt usikker på størrelsen. Må jeg spørge, hvilken størrelse din jakke er, og hvordan du synes, jakken er i størrelsen?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

On Trend: Lyserød!