Lyserødt Chanel-look

7 år <3

ll7128

I dag er det 7 år siden jeg sagde “JA” til at gifte mig med ham der på billedet <3 På den ene side så føles 7 år som lang tid, og så den anden side så er det jo ingenting i forhold til hvad -forhåbentlig- har i vente. Vi har ingen kæreste-årsdag som sådan, vi har altid kun fejret bryllupsdag da de to nærmest er samme dato! Nej ok, det er ikke helt rigtigt, men tæt på. Når jeg tænker tilbage på, at vi blev gift så hurtigt, så virker det helt skørt og meget ulig mig. Og så alligevel ikke. Jeg har aldrig set mig selv have et stort kirkebryllup, det er slet ikke mig, og jeg vil ærligt hellere rejse selv, end at holde stor bryllupsfest for 50 mennesker med alt hvad det ofte indebærer. Altså vi havde selvfølgelig også en fest, men bare herhjemme med mad udefra. Vi lånte borde og stole, og så ryddede vi stuen. Perfekt. Og vi gjorde det bare for os, fordi vi ikke kunne lade være.

Hvis vi havde ventet på at vi fik råd til det her store bryllup, så havde vi sikkert ventet endnu. Vi vil bare hellere gå til koncerter, rejse, spise ude, forkæle ungerne osv. så det der med at spare op til sådan en  ting, det ser jeg ikke lige ske for os. Og jeg er SÅ glad for vi ikke ventede. Det er bare noget helt særligt at være gift med hinanden og ikke “kun” være kærester. Vi er kærester, vi er forældre, men vi er også mere end det. Der er ikke en let vej ud, man kan ikke bare gå ud ad døren, man er nødt til at arbejde sig gennem de sværere perioder. For selvfølgelig er der svære perioder, jeg ville lyve hvis jeg skrev at det havde været 7 år i ren lyserød idyl. Men når man formår at komme igennem dem sammen, så står man også endnu stærkere, og man har endnu mere kærlighed og respekt for hinanden, sådan har det i hvert fald været for os. Så på den måde er de perioder jo egentlig ret gode for forholdet, når man kommer på den anden side! Jeg kan i hvert fald sige, at jeg er endnu mere forelsket i min mand i dag end jeg var ved samme tid for 7 år siden -Og det siger ikke så lidt ;)

8 kommentarer

 • Tina KH

  Stort tillykke med dagen:-)
  I er rigtig søde og gode sammen.
  Og det er ikke størrelsen på brylluppet, som er vigtigt, det er dagen, menneskene og holdningen, stemningen, kærligheden mv.
  Nyd de næste mange år sammen:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HS

  Hold op i er søde sammen!! Virkelig dejligt billede! Og tillykke med de 7 år :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Tillykke med de 7 år :) Hvor ser I glade ud sammen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med kærestedagen – min og jeg har været sammen i 6 og jeg påtænker ikke vi skal giftes nødvendigvis :D Men det er stadig ham, jeg vil blive med forevigt.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  På det billede ligner I hinanden!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Tillykke med bryllupsdagen og jer! Som relativ ung læser af din blog forstår jeg slet ikke, at det allerede er 7 år siden du lavede indlægget med bryllupskjolen. Da jeg så den lovede jeg mig selv, at når jeg en dag skulle gifte skulle jeg have en tilsvarende på (og stædigt holder fast i).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke med bryllupsdagen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Beam

  Stort til lykke med dagen! Håber I har haft en spændende bryllupsdag.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Lyserødt Chanel-look