Super nem og lækker dessert? Chokolademousse!

4 for 3 på alt udsalg!

Indlægget indeholder reklame/affiliate links.

Så blev der lige lidt stille herinde. Det var bestemt ikke meningen, men for at være ærlig, så har jeg døjet en del med ryggen her i weekenden, og tilbragte derfor en stor del af dagen i går med at hvile. Humøret er ikke helt i top når jeg har det sådan, så overskuddet til at blogge var der bare ikke. Da jeg jo ikke lever af det her, så er det udelukkende lysten og overskuddet der driver værket, så det er faktisk rart at jeg bare har kunnet lukke mig lidt inde her hjemme med familien. Rygsmerterne stammer fra den trafikulykke jeg var i for lidt over et år siden, hvor jeg brækkede en ryghvirvel.

Det har til gengæld givet mig tid til at surfe rundt online, og lægge ting i min virtuelle kurv (hvad var det nu vi gjorde før netshopping? Det føles som en evighed siden). Det kræver ikke så mange tanker ;) I dag har Boozt endda 4 for 3 på alt udsalg, så man får den 4. (og billigste, så sammensæt ordren smart) vare gratis. Men mon ikke de kommer til at køre med forskellige gode tilbud over den næste tid også? Generelt er der super mange gode ting tilbage på deres udsalg, og jeg skal i hvert fald have købt tankinien på collagen!

ll7101

Find tingene her: Frakke med smukt sildebensmønster, lækkert, blødt halstørklæde fra Nørgaard, oversize grå strik og løs nederdel (så vi kan lave en vinteruniform, ha ha), draperet vest og verdens fineste tankini med top og underdel (de fås også med en højere talje lige her, for mere støtte og så man ikke skiller på midten, og som badedragt her).

ll7100

Og så kunne jeg ikke dy mig for at fremhæve de smukkeste blondekjoler fra Ganni, som også er med på udsalget. En oplagt mulighed for at få en ægte klassiker i skabet, der kan bruges de næste mange år! Find dem her: Kjole med peplum, kjole med røde blonder (for et cool twist på klassikeren!), som også fås i sort, og sort med 3/4 ærme.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Super nem og lækker dessert? Chokolademousse!