Flashback Friday - Hoodies

Lørdag

Indeholder reklame/affiliate links.

ll7105

Lidt billeder fra i dag hvor den har stået på total hygge, gåtur og god mad, nu efterfulgt af lidt god vin og musik i sofaen herhjemme. I næste uge er jeg single-mommy fordi min mand skal på skitur, så det er med at nyde weekenden mens vi endnu er to. Jeg er stadig på det stadie hvor jeg slet ikke kan overskue når min mand ikke er her, jeg savner ham altid frygteligt. Mange har brug for den der alenetid engang imellem, men det har jeg ikke. Jeg fungerer klart bedst i vores pixi-team. Så næste uge bliver fyldt med arbejde og børn for mit vedkommende, men tror nu jeg vil prioritere at få købt et par nye briller, så jeg også får lidt me-time :)

Håber I nyder jeres weekend!

ll7106

Hue fra COS, sweatshirt fra Sune Wagner x Selected, nederdel fra Maché og sneakers fra Adidas.

   

5 kommentarer

 • Camilla Pedersen

  Hejsa. Du ligner en million😊 Er du kommet nærmere på at finde nye yndlingsstrømpebukser? For noget tid siden indledte du jagten og jeg husker vi var mange der med stor interesse indsendte forslag😊 Har del lige opdaget hvor ringe H&M’s strømpebukser er og ernda lidt spændt på om du er klar på en anbefaling. Knus fra Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Tak :) Jeg er i gang, men processen tager tid da jeg skal have prøvet alle par ordentligt, de skal vaskes flere gange osv. :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisette

  Du er simpelthen så fin ! Og giver kæmpe inspiration, elsker de dage hvor næsten det hele ender med at blive sort men langt fra kedeligt.
  Og jeg hopper pænt på Camillas nedestående spørgsmål med hensyn til strømpebukserne.
  Rigtig god weekend !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Du ser som altid godt ud :)

  Og så er jeg som de andre meget spændt på, om du mon har fundet nogle gode strømpebukser. Er næsten helt i krise, over hvor elendige H&Ms er nu. Har prøvet et par fra REMA, men de er heller ikke rigtig gode :(

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Takker :) Jeg er ikke overbevist nok til at lave vil skrive om det endnu nej :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Flashback Friday - Hoodies