Flashback Friday - Julefrokostoutfits

Spar 20% på næsten alt hos Boozt

Indlægget indeholder reklame/affiliate links.

I dag, og kun i dag, kører Boozt med ekstra 20% rabat på næsten hele deres sortiment ved køb over 999,- (ganske få mærker undtaget) med koden NOW20, det gælder endda også udsalg. Så hvis der er lidt julegaver der mangler at blive købt (gælder jo også på både herre- og børnetøj), eller julefestoutfittet stadig mangler, så er der en god mulighed for at spare lidt penge i dag. Jeg har som altid fundet lidt (dels nyheder, og dels nedsatte ting som bliver ekstra billige!), både et par tips til julens fester og til kold vinterhverdag:

ll7054

Den prikkede kjole (som også fås i blomstrede prints) er efter min mening en ret perfekt julefrokostkjole. Man kan begynde om dagen med den strikkede cardigan over, og fortsætter festen ud på aftenen er det bare at smide den glitrende kimonojakke over. SÅ pænt, og kjolen er tilpas løs til at madbabyen kan være i fred, ha ha, det er vigtigt når jeg er til julefrokost -Elsker julemad!!

Blondeblusen er en smuk klassiker, og med peplum bliver den ekstra feminin. Den sorte nederdel er et godt alternativ til min evige draperede nederdel. Den har lidt af det samme, men knapt så hverdagsagtig med det løse skørt. Blondetoppen er en fin fortsættelse af lingeri-tendensen, og den er så fin under en blazer eller en grovstrikket cardigan.

De fine pumps (et udtryk man egentlig sjældent bruger, men det er det da..) med mesh giver nogle flotte ben, og de brede hæl gør dem både dansevenlige og mere sikre i glat frostvejr.

DAY laver bare nogle rigtig fine rygsække. Jeg har endnu min første til gode, men når de nu er på ekstra tilbud, er det da fristende!

Hvor smuk er denne blå strik ikke lige? Til vinterbleg hud der virkelig kunne trænge til et farveboost er den helt perfekt, SÅ pæn altså! Evt. tilsat den grå, draperede nederdel (ja, kan jo ikke undvære dem!) med ekstra længde, som er et af de items der både går til hverdag og fest.

Og så måtte jeg altså have disse varme vinterstøvler med. De ser så lækre ud, og jeg er vild med snøreeffekten foran, lidt a la Rick Owens lavede tidligere.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Flashback Friday - Julefrokostoutfits