Julefrokostoutfit

Sort struktur: Ny rygsæk og sneakers

Indlægget indeholder reklame/affiliate links.

ll7058

Jeg er simpelthen blevet fristet over evne, og har været nødt til at klikke 2 gode køb hjem, som selvom de godt nok “bare” er sorte, har de fineste strukturer. Det ved I jeg går meget op i, strukturmiks er mindst lige så lækkert som mønstermiks (og ser ofte endnu mere eksklusivt ud). All black er aldrig kedeligt når der er forskellige materialer, vævninger og overflader! I kan godt høre, at jeg nærmest har forsvarstalen klar, ikke? ;)

Skoene fra Adidas (sat ned med 40% her) er så super rare at have på, de går nærmest bare i et med mine sorte strømpebukser, og man glemmer lidt at man har dem på. Perfekte hverdagssneaks som også fungerer til en kjole. De er normale i str.

Tasken er bare vildt cool. Ja, den er i plastik og selvfølgelig ikke så blød som læder, men det afspejler prisen også. Læder ville jo heller aldrig få samme look, og jeg er vild med de prægede nitter! Da det jo ikke er rigtige nitter er den ikke spor tung, og det har også noget at sige hvis den nu skal sidde på ryggen hele dagen. Det er nok ikke lige den man skal bruge til en hverdagsskoletaske med tunge bøger der slider på den, men på storbyferien eller til en shoppetur holder den helt sikkert fint! Den er sat ned med 25% her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Julefrokostoutfit