Min weekend

PANDORA #TheLookOfYou

Reklame: Indlægget er sponsoreret af PANDORA.

ll7066

Sidste gang stylede jeg et Chanel-inspireret look med yderst enkle, og klassiske smykker fra PANDORA. Denne gang har jeg valgt at give gas på smykkerne, og i stedet holde outfittet ret enkelt. Jeg har udvalgt nogle vinter-inspirerede smykker i blå og sølv, og sat dem sammen i et outfit med navy velour og små sølvstænk der ligeledes fanger lyset på fineste vis. Faktisk er jeg blevet ret glad for for at kombinere farvede accessories, så den mørkeblå går igen i støvler og smykker som det eneste.

ll7068

Motiver som snefnug, stjerner, måner omsluttet af glimtende lyseblå, mørkeblå og sølv, tilsat tunge materialer som strik og velour, giver det smukkeste vinter-look. Og den lyseblå matcher på fineste vis mine to blå diamanter (for drengene) i min vielsesring, og binder det hele sammen.

Det kunne være et fint bud på et julefrokost-outfit i dagtimerne. Samlet set er smykke-looket meget opmærksomhedskrævende, og og det skal det være. For når lyset fanger smykkerne glimter de som et snedækket landskab, eller en frostklar stjernehimmel. Det er virkelig smukt, men for at holde det Camille’sk har jeg valgt den store strik til, for at nedtone det samlede look en smule.

ll7065

De smykker jeg har valgt at style denne gang er disse, som selvfølgelig også findes i PANDORAs fine julekatalog:

ll7064

Ring med snefnug, ring med 3 lyseblå, frostklare sten og ring med stor lyseblå sten som en frossen vanddråbe.

ll7063

Armbånd med klassisk, rund lås. Charms: Måne og stjerner, snefnug, måne og stjerner (hængende), og blå krystaller.

Derudover også det fine “Brilliant bangle” som har en fin række af kubisk zirkonia, der diskret tilføjer en lille stjernerække til håndleddet.

ll7069

 

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Min weekend