Frem med boyfriend jeans

Godt nytår her fra C4G!!

2016 er snart fortid, og jeg vil lige sende det afsted med et par ord herfra. Pyh, hvor skal man begynde? Året bliver fremhævet som slemt rent historisk set, og vi har også måttet tage afsked med store musikere som Bowie, Cohen, Prince og George Michael. Det er klart det gør indtryk når SÅ markante personligheder går bort, og så er der selvfølgelig også større fokus generelt på kendte og semi-kende der går bort. Jeg synes nu det er sørgeligt ligemeget hvem det er der dør, kendte eller ej, men det er selvfølgelig klart at man bliver mere påvirket af det hvis det er nogen man kender, eller hvis det er nogen man føler man kender gennem deres arbejde.

På det personlige plan bød 2016 på en del rent jobmæssigt. Jeg troede min drøm var at arbejde med sociale medier på fuld tid, og lægge lærerjobbet bag mig. Sandheden var dog, at det ikke var tilfældet alligevel. Det var super fedt at prøve det af, og er stadig stolt og glad over at jeg fik chancen i det private. Jeg vil bestemt heller ikke udelukke at jeg søger tilbage mod noget lignende engang, men timingen og jobbet skal være det rigtige. Og lige nu er jobbet som lærer det helt rigtige for mig. Jeg elsker at være sammen med ungerne og mine kollegaer, og jeg elsker at formidle og ja… bare undervise! Eller ikke “bare”, for det er det jo ikke, men mere kompliceret behøver det ikke at være! Så man kan virkelig sige, at jeg fik styr på mine jobmæssige prioriteter i 2016, og det er jeg vildt taknemmelig for. Jeg kommer aldrig til at blive bitter over “bare” at være lærer (og nej igen, det er ikke BARE!!). Nu har jeg fået prøvet noget andet af, og jeg har truffet et aktivt valg om hvad jeg gerne vil lave. Jeg er lærer fordi jeg vil, og ikke fordi jeg skal. Og det føles fantastisk!

Generelt har jeg haft fokus på mine prioriteter i 2016. Ikke flere tidlige flyvninger til Kbh før ungerne er stået op og hjemture efter de sover. Det har været så vildt at få lov til at være del af alle de projekter jeg har arbejdet på de seneste år, men har også haft brug for at trække stikket på det hele, og bare have familietid herhjemme og være kæreste og mor på fuld tid! Hele tiden. Igen et valg der har været det helt rigtige for mig, og jeg har fået en indre ro (omend det lyder helt højtideligt).

Så selvom verdenen måske har været mest præget af krig og dødsfald, så har mit liv været præget af lykke og harmoni (igen et storladent udtryk, men det er faktisk sådan jeg har det). Og det tror jeg især det har fordi jeg har valgt det. Jeg har valgt at gå efter det der har gjort mig lykkelig, uden at se mig tilbage efter hvad jeg i så fald er gået glip af. Man går altid glip af noget, men jeg tror, at man får meget mere end man misser ved at følge hjertet og mavefornemmelsen.

ll7094

Mit 2017? Jamen mine prioriteter er uforandrede. Jeg ved dog, at jeg kommer til at skifte lærerjob. Den skole jeg arbejder på (og har været ansat på siden 2005!) lukker desværre til sommer, så jeg står uden job. Det er ikke noget jeg vil gå i detaljer omkring, det hverken kan eller må jeg, men hold op hvor jeg kommer til at savne det! Både børn og voksne. Men mere om det når vi kommer tættere på. Jeg ved i hvert fald, at jeg skal ud at søge et andet job. Spændende hvor det ender med at blive. Ellers kan man da altid blive cykel-vikar, ikke? :)

Familiemæssigt kan jeg sige, at vi 110% ikke skal have flere børn og vi er jo gift (snart i 7 år!), så ingen vilde ting der. Allerhøjst et nyt tag på huset og en carport, uh living on the edge ;)

Blogmæssigt tager jeg da et år mere, og er så glad for at I stadig læser med. Jeg har fundet mig selv til rette i dette medie, og ved hvad jeg vil og ikke vil. Igen, det giver også en ro. Man kan nemt blive fristet at hurtige løsninger for at få flere læsere, men dels kræver mit lærerjob at jeg er nødt til at tænke mig rigtig godt om ift. hvordan jeg begår mig på sociale medier, og dels kan det aldrig betale sig at tænke kortsigtet. Jeg brænder stadig for at blogge her 8 ½ år efter opstarten, og det er klart fordi hjertet er med i det.

Til slut vil jeg ønske jer allesammen et helt fantastisk nytår, og velkommen til 2017 og dermed endnu et år her på C4G <3

 

10 kommentarer

 • Lika

  Rigtig godt nytår og tak fordi vi må følge med :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Godt nytår til dig og din familie, Camille❤️- glæder mig særligt over dine jobmæssige prioriteter😉Fortsat tak for en fin blog- nyder såvel inspiration som de gode fortællinger😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Tak for en dejlig blok. Glæder mig til at følge med i 2017. Rigtig godt nytår til dig og dine :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Tak for et super godt år med spændende læsning. Rigtig godt nytår til dig og din familie. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Godt nytår! – og tak for mange års gode blogger’ier😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Godt nytår! Din blog er, og har altid været, min yndlings. Du gør det så godt, og føles så ægte. Glæder mig til endnu et år. Kh Sara

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christel

  Godt nytår 🌟🌟Er stadig så glad for at følge din blog her mange år efter 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Er spændt på hvordan lukningen kommer til, at forløbe. Så vidt jeg ved er det en ret stor skole med mange børn, der skal have nyt skoletilbud. Er i øvrigt ganske sikker på at du vil være en gevinst for en ny skole. Det er skønt med en lærer som tydeligt er stolt af sit fag og ( tror jeg) er faglig dygtig 😉 Held og lykke med jobsøgningen, når du når så langt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for i år – og godt nytår🎉😊

  – K

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godt nytår. Jeg synes ikke, der er det mindste ‘bare’ over lærerjobbet. Det er så vigtigt og meningsfyldt :-) Jeg er så taknemmelig for de skønne lærere, som er en stor del af min datters hverdag.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Frem med boyfriend jeans