Flashback Friday - Strik og nederdel

Endnu mere vinteruniform

ll7077

Vi tager lige en tur mere, ikke? Indlægget her er forprogrammeret, da jeg satser på at jeg lige nu ligger og bobler, måske med en smuuule hovedpine efter en super fest i går. Min mand og jeg har arbejdet samme sted, så han var også med i går. Perfekt når man er garanteret en julefrokost-flirt, ikke? ;) Min mor passer ungerne så vi kan sove længe, det er godt nok lang tid siden vi har prøvet det! Det er virkelig luksus, og skal nydes i fulde drag. Vi blogges!

ll7079

ll7081

Strik fra Zara og nederdel fra H&M.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Flashback Friday - Strik og nederdel