Lilla om vinteren

Tips modtages til gode strømpebukser!

ll4708

Kære læsere. Der er sket det forfærdelige, at H&M er holdt op med at producere mine favoritstrømpebukser (jeg har i hvert fald ikke kunnet finde dem lææææænge, og alle de H&M medarbejdere jeg efterhånden har talt med om det, ved desværre ikke noget om deres skæbne. Det er i sandhed en sorgens stund. Jeg har trofast brugt hhv. 200 og 100 denier i den blanke version med blød, bred elastikkant i taljen i årevis. De kunne vaskes maaaange gange, overlevede ungernes velcrotøj (som oftest i hvert fald), sad hvor de skulle hele dagen, og gav ikke mindst nogle ret så lækre ben ved at at have virkelig effektiv stretch (altså, de gjorde i hvert fald hvad de kunne, ha ha). Og så var prisen jo helt fantastisk, når man tænker på hvor længe de holdt. Smed dem først ud når de begyndte at blive nussede efter for megen vask, vildt nok.

Nu er der i stedet kommet en mat version (der ikke føles til at have samme tight’e stretcheffekt), både med og uden såkaldt “Control top” (som ikke rigtig kontrollerer noget, synes egentlig bare de glider ned…), og de bliver tyndslidte ved tæerne lynhurtigt (så de løber), velcroen fra ungernes vinterjakker og støvler har allerede aflivet de første 5 par, og jeg kan simpelthen ikke få syningen ved tæerne til at holde op med at dreje rundt -pænt irriterende!

But why? Når man nu havde et fantastisk produkt! Hvor er de blevet af? Har simpelthen anbefalet de strømpebukser til alle gennem tiden.

Så læsere, hvilke strømpebukser kan I mon anbefale mig? Jeg har en smertegrænse omkring de 150 kr. Selvom det selvfølgelig kan betale sig at købe kvalitet, så har jeg jo tre børn, og især leg med den mindste gør, at der bliver rykket i dem, og de sidder fast i velcro eller legetøj. Jeg ville kunne give max gas, uden at skulle tænke over om mine strømpebukser nu løber! Det gider jeg simpelthen ikke ærge mig over, og det ville jeg gøre hvis de var dyre.

 

41 kommentarer

 • Diana

  De bedste jeg har er fra Black Swan. De er behagelige og bliver siddende hvor de skal. De koster 100 kr og synes klart de slår H&M i kvalitet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har fundet nogle i Rema 1000, som er ret gode og billige! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Tak! Hedder modellen noget bestemt, eller er der kun en? Og fås de i 100 og 200 denier?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   Både rema1000 og fakta laver virkelig gode strømpebukser! De har en model, der fås i 100 denier og de er gode! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Fedt, der havde jeg aldrig overvejet at kigge selv! Jeg må lave en test :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg har også altid haft besvær med at finde ordentlige strømpebukser. Favoritten indtil videre fandt jeg hos Primark, som vi jo desværre ikke har i Danmark. Men nu er du jo i London relativt tit og så kan man jo snuppe en stak med hjem ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Øv, men planlægger faktisk en tur i det nye år. Hvad hedder modellen? Så kan jeg jo altid se efter dem (men jeg behøver nogen nuuuuu, har ikke flere af de gode!).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • louise

  Det vil jeg gerne høre update på!
  Er har været ret glad for Debenhams, som jeg køber i magasin. De løber ikke og sidder godt, men desværre går der hul i tæerne ret hurtigt :(

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Ja, det holder jo ikke. Jeg går jo meget i sneakers, og de slider vist ekstra på dem. Det var dog aldrig et problem med de tidligere fra H&M, de havde en form for tåforstærker, men ikke noget man umiddelbart kunne se.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Mine favoritter er fra Føtex – en pakke der koster omkring 70 kr, an ikke huske præcis hvad de hedder, men de er rigtig gode! Har aldrig oplevet, at de er løbet og så kan de holde virkelig længe. Så vidt jeg husker findes de i flere forskellige slags denier. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   De må på listen for afprøvning, må både i Rema, Fakta og Føtex til den helt store test, ha ha :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ria

  Føtex har nogle, med 10 cm bred kant og god støtte, mener de hedder Control. Kan vaskes og bruges igen og igen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ria

   De hedder Stinna Comfort, kan jeg se :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Susse

   Helt enig. Har også være storforbruger af H&Ms men efter de forsvandt er jeg Føtex mine go to strømpebukser :) De er ikke helt på niveau med H&M men næsten.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Det lyder virkelig som om de er værd at tjekke ud, for dem H&M har pt. er en katastrofe :(

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Det er noteret, tak skal du have!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Hvis du alligevel webshopper i Lindex, så har de nogle i cashmere til under 200kr. De er såå bløde, sidder perfekt. Jeg er en str 38 og har købt dem i den største størrelse, da jeg godt kan lide dem løse ved taljen (læs så kommer der ingen deller til syne :D )

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Deller vil vi ikke have nej! Handler aldrig i Lindex, men tippet er bestemt noteret.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Stinna VRS fra Føtex og bilka har rigtig mange gode varianter. Jeg har brugt dem i årevis og de koster en slik ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Fedt, bruger allerede deres undertrøjer, så må have lidt mere med næste gang.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nooo! Jeg skulle netop have fat i nogle nye, men jeg må vist også et smut forbi Føtex eller bilka :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Ja, det lyder det til! Købte også et par strømpebukser med uld i fra H&M, og de kradser vildt (totalt no go til stømpebukser!) og har minimalt stretch (kunne knapt få dem over måsen i min sædvanlige størrelse!), så ved ikke om de har skiftet leverandør eller noget…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Falke laver nogle lækre nogle – er vild med de to modeller der vist nok hedder “Siedenglatt” og “Warm deluxe”. De er højtaljede (win) og glider ikke ned. Man skal bare altid vælge str efter hvor høj man er og ikke bare tage sin normale str i xs, s, m eller large osv. Jeg bruger selv L og er 177 cm høj.
  De overlever velcro og holder virkelig længe. Har endnu ikke prøvet at de løber!
  De koster godt nok ca. 220 kr, men køber dem altid over zalando med rabat eller med en rabatkode ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Falke har jeg også hørt godt om, og har også haft nogle par gennem tiden jeg har været glad for, men ja, det er liiiige det der med prisen der ikke helt hænger sammen med hvordan jeg bruger dem pt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er personligt også rigtig glad for dem fra Rema1000. De sidder godt, holder ret godt og er virkelig billige. Jeg bruger selv 60 denier, men de fåes vidst også tykkere :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Tjek, de må prøves!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

   Jeg stemmer også for Rema 1000’s – bleer og strømpebukser er noget af det eneste jeg køber der :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • mille

  Falke laver altså verdens bedste strømpebukser! 😍
  Til hverdag laver de en der hedder Pure Matt 50 eller 100 – de er simpelthen perfekte. Jeg har både 50 og 100 og synes faktisk at 50 minder meget om 100 i de billigere mærker – altså, de er tættere i vævningerne 😊
  Mine holder i 2/3 år, og har endnu ikke oplevet fnuller eller at de løber!
  Bonusinfo om Falke: Hvis der kommer en tråd i dem, så kan man “nulre” på strømmens inderside og derved lukke det minihul der følger med 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Det lyder rigtig godt, og hvis jeg kan finde dem på tilbud må de prøves, men ikke til fuld pris sådan lige umiddelbart. Er nødt til at finde nogen til “hverdagsbudget” :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Lov mig, at du laver et Update-indlæg når du har testet de forskellige strømper:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lisette

   Jeg har også altid været stor forbruger af H&M, og som min 100 denier i denne tid, så jeg stemmer også for, at du laver et indlæg når du har været på jagt :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Ja, det er faktisk lidt frygteligt de er stoppet med at producere dem!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Will do!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jamen ih altså noget rod men sikken da en interesse for emnet. 😊 du er nu også så lækker i strømpebukser 😊😊 som så mange andre vil jeg også stemme i med strømper fra Føtex, Bilka, fakta osv. Er spændt på en Update om dine tests og hvad der ender med. Husk billeder kh Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Ja, det er så fedt med så mange tips og råd! Der skal helt sikkert testes over den næste tid!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Camille,
  Jeg er vildt glad for Oroblu’s 120 denier strømpebukser.

  http://www.miinto.dk/p-541193-sort-oroblu-chantal-120-strompebuks

  De koster godt nok 170 kr. men plejer selv at købe nogle stykker, hvis der er tilbud, rabatkoder eller lignende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Camille

  Da jeg var i Aarhus i denne uge, havde de dine 200 Den i den H&M der ligger på Store Torv. Jeg tror måske der er tale om de sørgelige rester. Men de var der. Nu ved jeg ikke hvilken størrelse du har dem i. Men de havde både S & L.Desværre ingen M – som jeg selv ville have købt. Nu ved du det, hvis du skulle komme der forbi. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Uh, de blanke?? Må høre nogen ad, skal nemlig have str. s, så det ville jo være helt fantastisk!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Jeg mener de både havde de matte og blanke. De hang nemlig sådan hver for sig.Og det var derfor jeg studsede over dem, da jeg kunne huske dit indlæg her, hvor du spurgte efter dem. ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Camille.
  Er der fundet en ny favorit?:-)
  Venter i spænding!
  /Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Lilla om vinteren