Sharin Foo x Noa Noa

Sporty chíc

Reklame: Indlægget indeholder affiliate links.

Jeg har lyst til store bomberjakker, sporty sweatshirts, girly nederdele og ankelstøvler i disse dage. Et fint og let efterårslook, som ikke er alt for tungt -vi satser på at den sne her forsvinder hurtigt igen ikke? Jeg er altså ikke klar til at finde de helt tykke vinterfrakker og støvler frem allerede (er i tvivl om, om jeg overhovedet har noget ordentligt der kan tage en sæson mere!).

ll7022

Den sejeste bomber fra Zoe Karssen, som jeg altså dør en pixi smule over! Sweatshirts med hhv. “Paris” og “Back” prints som er mere cool end sporty, rigtig lækkert. Fin quilted rygsæk, som jeg havde købt på stedet hvis lynlåsen var i sølv. Nederdel i girly pasform fra Maché og fine velourstøvler med lille hæl.

Hvis ikke den stod på jule- (og advents- og fødselsdags-) gavekøb havde jeg shoppet pænt meget amok tror jeg, men må holde mig lidt i skindet. 3 børn der skal have jule- og adventsgaver (og selvfølgelig venner og familie) og så har min mand simpelthen også fødselsdag midt i december, ret usportsligt af ham, ha ha, og så lige en bryllupsdag d. 30/1, det er til at blive helt forpustet af ;) Vi giver selvfølgelig bare mindre gaver der passer til budgettet, men det er lidt ærgerligt at det falder sammen det hele. Heldigvis har jeg fødselsdag et halvt år senere, heeeelt for mig selv ;P

   

2 kommentarer

 • Mette

  Ja det er nogle dyre måneder, man står over for. Overvejer dog at forkæle mig selv lidt og købe den fine grå cashmere-sweater fra Zara, som du også har. Kan du huske, hvilken størrelse du har den i?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Det kan jeg godt forstå! Plejer at købe al strik i str. m :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Sharin Foo x Noa Noa