Brudstykker af ny strikkjole

Sharin Foo x Noa Noa

Indlægget er sponsoreret af Noa Noa

ll7021

Jeg er en pixi smule ude af min comfortzone, og så alligevel slet ikke. Det er på den gode måde, I ved. Jeg er altså ret vild med den nye kollektion som Sharin Foo (fra fantastiske Raveonettes) har designet for Noa Noa. Det er rock n’ roll boho som Keith Richards ville have elsket i sin tid. Jeg er stor fan af det anderledes stribede mønster, og den detalje at det også findes på ærmerne på kimonoen er super fedt!

ll7019

Faktisk kan man møde Sharin Foo i Noa Noa i Aarhus på torsdag kl. 16-19 hvor der serveres bobler, og hun fortæller om inspirationen til kollektionen osv. Hun er super sød, og har på ingen måder uopnåelig stjerne-attitude, så det vil jeg virkelig anbefale jer der er i nærheden. Tror det bliver en god eftermiddag, og så kan man helt sikkert også få hende til at fortælle lidt Raveonettes-historier ;)

ll7020

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Brudstykker af ny strikkjole