I ny cashmerestrik.

Paris-outfit

ll7002

Det blev ikke til mange outfitbilleder fra Paris, da jeg virkelig havde brug for at koble helt af sammen med familien, og slet ikke tænke på blog og sociale medier. Her er dog et fra en dag med museumsbesøg af den børnevenlige slags. Vi så både dinoskeletter og kæmpe, udstoppede dyr, og fik en hel dag til at gå med at være afsted. Ikke lige noget vi havde valgt hvis det bare var os selv, men ungerne elskede det! Til gengæld ladede vi batterierne op hjemme i lejligheden med et godt glas vin, og udsigten ud over Paris mens de sov.

ll7003

Og bonusinfo. Det er bare ikke mega smart at have en hoodie på fra Sorbonne universitetet i Frankrig når man ikke taler fransk, andet end det man kan huske fra folkeskolen og stjæle fra spansk… Men jeg fik smilet meget sødt, og nikket på de rigtige tidspunkter (tror jeg…).

   

5 kommentarer

 • Anja

  Kære camille
  Jeg har fulgt din blog i flere år, så jeg burde nok vide dette ;)
  HVOR er du du finder mange af dine fine nederdele som denne? De der fine tynde nederdel, med en fin drapering på midten, som fu har i et utal af farver!
  Der må være et sted, der kan være godt at kigge :) jeg ved du jo også lave links til nogle af dine outfit, men jeg fisker efter er hurtigt svar eller guide (;
  Tror vi er mange inspirerede – læs misundelige læsere, på din lækre garderobe af både unikke items, men også lækkert basis (;
  Kh Anja

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Tak, hvor er du sød Anja. Jamen de bedste er uden tvivl fra T by Alexander Wang. De er pricey, men holder helt sindssygt godt! Denne er en del år gammel, og har været vasket i maskinen et utal af gange, og den holder stadig formen som da jeg købte den. Draperingen laver man selv udfra nederdelens form, og den holder hele dagen :) Der er naturligvis også billigere alternativer, men kan 110% anbefale denne ift. kvalitet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Lovely look!

  Liv

  http://www.livforstyle.net

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej, hvor godt, at I kom til museerne i Jardin des Plantes! Elvis har været på dinosauermuseet fire gange i sommer, og han er stadig klar igen når som helst. Det ér altså også meget spændende, selv om det mest er for ungernes skyld…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, jeg elsker den slags udflugtsmål, selv som barnløs voksen ;) Paris er godt nok en skøn by, og vin skal man også have.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

I ny cashmerestrik.