50% + 20%, ja tak!

Klassiske julegaver fra Pandora

Reklame: Indlægget er sponsoreret af PANDORA.

ll7043

Jeg er rigtig glad for mit samarbejde med PANDORA denne sæson. Det giver mig mulighed for at give mit perspektiv på brandet, og jeg har fået totalt frie tøjler til at udvælge og låne smykker, som kan netop det. Mange ser stadig PANDORA som dem der laver armbånd med charms -og det gær de jo OGSÅ, men de har så meget andet fint også, som vel at mærke ikke sprænger budgettet (selvom det godt kan se sådan ud). Det vil jeg sætte lidt fokus på her, for netop i denne julegaveønsketid er det da ekstra oplagt med klassiske gaver der holder altid! Jeg har fundet 3 favoritter fra deres nye julekatalog:

ll7046

Jeg har nemlig udvalgt nogle helt enkle, ultra classy smykker, som går perfekt til en ungdommelig Chanelstil. Ingen tunge perler eller kæmpesten, bare små, lette og enkle smykker med bund i det helt klassiske.

ll7036

Allerførst en ring med en sløjfe, som er noget så fin og feminin. Jeg har sat den sammen med min vielsesring for at give netop den et nyt udtryk, og så bliver den jo pakket fint ind, næsten som en gave med bånd ;) Det er også klart den bedste gave (af materiel karakter) jeg nogensinde har fået, så det passer vist meget godt.

ll7037

Sat sammen med et armbånd, som jeg er ret vild med. Små, glimtende kubisk zirkonia sat på en ultra fin metalkæde, med glidelås som nemt kan reguleres i størrelsen. Synes virkelig det er en perfekt gave; Klassisk med et moderne twist, enkelt, passer med garanti og prisen på 399,- er virkelig god, synes jeg. Det føles dyrere :) Kunne sagtens se det sammen med et festivalarmånd til sommer.

ll7045

ll7044

ll7047

Derudover har jeg også udvalgt en armring, som holder stilen sammen med de to andre smykker, dog en smule mere vintage-inspireret, hvor de andre er mere moderne. Her er der mulighed for at vælge størrelse, og selve formen på armbringen gør, at den bliver siddende hvor den skal, og det synes jeg er ret lækkert! Det er selvfølgelig oplagt at bruge det sammen med flere andre armbånd, men jeg har valgt at sætte fokus på det helt enkle, både i udtryk og styling, og ofte er det mindst lige så udtryksfuldt som en masse lag.

Havde jeg skullet finde en gave til min datter, så var jeg klart gået efter denne smukke ring med blå sten, som symboliserer hendes fødselsmåned; September. Ligeledes meget enkel, og utroligt nok egentlig, at den ville kunne bæres af min 10-årige datter lige så vel som jeg selv ville kunne bære den (eller min mor for den sags skyld). Det er sådan man spotter en klassiker :)

2 kommentarer

 • Kristina

  Hej Camille
  Ved godt at dette er helt uden for kategori, men jeg vil lige høre dig om du nogensinde fik læst Nick Cave’s The Death of Bunny Monro?

  Jeg overvejer den som en julegave til en, men jeg kunne godt tænke mig lidt input først fra en, som kender lidt til manden bag værket :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Det gjorde jeg ja, og den kan sagtens anbefales! Meget speciel, ligesom manden bag ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

50% + 20%, ja tak!