Mørkegrå!

Julefrokost/nytårsoutfit med rabat

Indlægget indeholder reklame/affiliate links.

Der er allerede masser af butikker der er startet med gode rabatter, og så kan man jo lige så godt købe sæsones festtøj med besparelser! ASOS er allerede i gang med 20% på alt, så hvorfor ikke? ;) Jeg har selv været ved at kigge, og jeg har fundet nogle ret lækre bud på, hvad jeg gerne selv vil hoppe i. Og der er ikke noget af det der sprænger budgettet:

ll7040

Fra venstre øverst: Sølvfarvet kjole som nærmest er en skøjteprinsese værdig!

Når jeg går til fester om vinteren så er varmt overtøj et must, da man ofte skal vente længe i kulden på en taxa. Jeg er i hvert fald forberedt på det. Men varmt overtøj er ikke altid lig med festligt overtøj, så selvom denne velourjakke ikke kan måle sig med en skijakke, så er det bedre end en blazer , samtidig med, at man er classy!

Jeg er nærmest vild med alt ved den lyserøde kjole med pailletter og slå-om effekt. Sådan en er bare altid pæn!

Den sorte kjole er egentlig en del af Tall-kollektionen, men da ASOS laver deres kjoler ekstremt korte, så tror jeg faktisk det vil være en fordel (især med den slids foran, ha ha).

Hvis ikke man kan vise bar ryg til en jule- eller nytårsfest, hvornår kan man så? Og så pakket smukt ind i sølvfarvede pailletter, er det virkelig fint!

Ingen tvivl om, at mine festsko bliver med spids snude, ankelrem og bred hæl. Igen må jeg altså lige nævne praktikken ;) Det er bare ikke specielt fedt at forsøge at forcere isglatte og sneklædte fortove og brosten med en sylespids hæl. Og hvorfor dog også gøre det, når nu både de rosengyldne- og de sorte sko er så pæne?

Apropos fodtøj, så har jeg altså også taget velouroverknees med. Jovist, det er mega Kardashian-agtigt med en kæmpe hættetrøje eller oversize tee med korset til -men det kan man jo bare lade være med ;) Jeg synes altså de er ret seje…

Til sidst endnu en slå-om sag i flydende metallic, eller sådan er effekten i hvert fald. Igen, hvis ikke til jul, hvornår så?? Ret hot ;)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Mørkegrå!