Top med snøre

Alternativ til den evige knold/hestehale

Hvis I minder om mig, så har I oftest løsthængende hår, en rodet knold eller en hestehale… ja? Det summerer i hvert fald meget godt mine hverdagsfrisurer op, alt afhængig af hvor god hårdagen har været.

ll7027

Her på det sidste har jeg dog oftere og oftere sportet en fletning (enten alm. som på billedet eller sildebensflet) som sidder højt og er flettet ud til helt spidsen. Fletning har for alvor gjort sit indtog i modebilledet gennem de seneste sæsoner, og da den ikke ser ud til at slippe sit greb foreløbig, så kan den lige så godt blive eksperimenteret lidt med herhjemme også, det er jo dejligt nemt ;)

6 kommentarer

 • Jeg har ofte den der sidefletning. Mest fordi jeg elsker en knold ovenpå hovedet men min mand synes jeg ser for ‘stram’ ud med håret oppe og efter at have set billeder af mig se, må jeg bare give ham ret..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Ha ha, det lyder da som en god ide så (nu bliver jeg jo helt nysgerrig, ha ha ha!).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan virkelig ikke finde ud af at lave en fletning i min eget hår, det er så træls og vil så gerne! :).

  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Jeg synes ikke det er svært når man har et elastik i som en hestehale først, og så bare deler den i tre og fletter. Hiver den op så jeg kan se den i spejlet så snart jeg kan.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, gid jeg kunne flette uden at kigge på skidtet – min rodede knold er virkelig et everyday look :p

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Den fejler nu heller ingenting ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Top med snøre