Alternativ til den evige knold/hestehale

12 x strik med rabat!

Indlægget indeholder reklame/affiliate links.

Min egen strik-garderobe er langsomt ved at blive opdateret til den nye sæson. Der er selvfølgelig en del fra sidste år der kan bruges igen, men noget er blevet lidt for nusset eller småplettet (hurra for at have små børn!), og det må ud. Derfor skal der lidt udskiftning til, og rabatkoden (ZSTRIK10) på 10% på strik (ved køb for over 600,-) i dag og i morgen hos Zalando kommer derfor på et godt tidspunkt. Jeg synes faktisk også det er lidt hyggeligt at shoppe strik, og det er virkelig noget jeg bruger meget!

Jeg har fundet 12 rigtig gode strikketrøjer lige her, på meget blandede budgetter (flest billige), som alle har gode detaljer eller farver:

ll7028

Nr. 1, har en rigtig lækker overfladekvalitet og farven er bare så god til vinter. Nr. 2, er virkelig billig, og så er jeg vild med den påbroderede skrift. Nr. 3, har de moderne snører, og en ret lækker, løs pasform. Den fåes også i bl.a. grå og lyserød . Nr. 4, har det fineste mønster, og ville egne sig godt til bouclé eller et Chanel-look. Nr.5, er en nytænkning af kabelstrik, hvor det bliver mere cool end klassisk. Nr. 6, er virkelig enkel og stilet, og jeg er helt vild med de diskrete detaljer. Nr. 7, lægger sig op ad en anden stor tendens denne sæson, nemlig knapper i kraven/på skuldrene. Nr. 8, har den lækreste farve og igen et flot, diskret mønster. Nr. 9, tilfører rigtig fint den klassiske efterårsfarve; Bordeaux til et outfit. Nr. 10, har bare den perfekt længde til læderleggings (og andre leggings -måske dem med fleecefor når det er rigtigt koldt!). Nr. 11, har en virkelig god bindedetalje foran. Jeg ville dog nok binde den i siden for en draperet effekt, og ikke direkte foran. Nr. 12, er jo noget af en klassiker, og jeg er vild med ærmerne og den diskrete røde detalje.

Og til jer der er gravide eller ammer, så faldt jeg over denne, denne og denne strik som jo er super smarte (og pæne). Sådan en ville jeg gerne have haft dengang det var aktuelt, det havde godt nok gjort visse situationer lettere ;)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Alternativ til den evige knold/hestehale