Flashback Friday - Grå/blå cashmere

Nyt, gråt sæt

Ja, apropos alt det snak om grå, så ER jeg altså lidt ekstra besat af gråt for tiden. Især de mellem- og lyse nuancer. Jeg shoppede virkelig lidt i Paris. Jeg var faktisk ikke i én eneste Chanel, eller noget der minder om. Heller ikke på Rue Saint Honoré selvom vi gik tur i orangeriet. Ja, kæben kan samles op fra gulvet nu, ha ha ;D Det var en kombination af, at det var en familietur, og jeg hellere ville bruge tiden med min familie og bare nyde Paris’ stemning, og så at jeg simpelthen ikke synes at jeg har råd til det! Hvis jeg køber mig en ny taske, så ryger der en ferie med min familie, og det kræver ikke mange sekunders betænkningstid for at lave den prioritering. Og så mangler jeg jo helt ærligt heller ingenting i den retning. Det giver jo ingen mening at argumentere for, at en sort Chaneltaske er for livet, hvis man bare fortsætter med at købe nyt, vel?

Men lige en hurtig omgang shopping i en lokal Zara blev det til (fordi Filuca ville shoppe i børneafdelingen). Her fandt jeg bl.a. dette fine grå sæt (som ikke er et sæt oprindeligt, men det kan det lige så godt være).

ll6999

Tee i et blødt, næsten fleece-agtigt materiale (kan ikke lige finde den online pt. men den er fra TRF) og nederdel i tyk stretch (som jeg skal have i en anden farve også). Lige præcis sådan efterårstøj skal være!

ll6998

Sammensat med et par ægte C4G-klassikere i form af Utzon jakke og Sam Edelman støvler.

1 kommentar

  • Ida

    Elsker dine overvejelser over Chanel/ ikke Chanel. Jeg er selv ved at få nok af forbrug og vil hellere bruge det, jeg har.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Flashback Friday - Grå/blå cashmere