The Look of You

Flashback Friday – Grå/blå cashmere

ll6459_zpsky80jlwq ll2738 ll4848 ll6360_zpsducu0ix0 ll6429_zpsu7knwuhz ll6508

Temaet denne fredag er rimelig enkelt; Grå/blå/sorte outfits med cashmere og alm. uldstrik. Efteråret er for alvor kommet, og mine cashmeresager bliver lagt forrest på hylderne i disse dage. Grå cashmere er alt for undervurderet, og jeg synes på ingen måder det er kedeligt. Tværtimod synes jeg det er super classy, og ligemeget hvilke trends der dominerer, føler jeg mig altid godt tilpas i det.

ll6417_zpspxjwsotc ll6384_zpsyg7nprmz

2 kommentarer

 • Lisette

  Amen ihhh hvor jeg er vild med det hele!
  Jeg har prøvet at finde dit oplæg for billede nr 5, men det har ikke været muligt. Kan du fortælle hvor tingene er fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Det kan du tro :) Cashmerehalstørklædet er fra Perfectly Simple, frakken fra Second Female, den stribede kjole fra COS (deres basicserie), den draperede jakke er fra Minus :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

The Look of You