Purple sunshine

Favorit basisbluser til ungerne

Indlægget indeholder reklame/affiliate links.

ll6972

Når jeg køber basis til ungerne, så foregår det faktisk med samme overvejelser som når det er til mig selv. Kvaliteten skal være god, for selvom det ikke passer dem så længe, så bliver det vasket mindst lige så meget som mit! Jeg har nemlig børn der tiltrækker pletter, mystisk nok ;) I den forbindelse vil jeg fremhæve de helt fantastiske basisbluser i rib fra MarMar. Dels er de rigtig pæne med stofovertrukne knapper og fine syninger ved ærmerne, og dels er de ultra bløde og holder vask efter vask uden at miste formen -også efter en 60 graders vask med fuld knald på renseprodukter i kampen mod en ond fedtplet ;)

Til Sixten har jeg købt både den blå fra billedet og en grå herfra, og derudover en sort (de findes i virkelig mange farver, tror næste køb bliver denne mellemgrå eller creme). De fås også i en bodyversion i samme farver, som jeg skal have købt til Sirius.

   

2 kommentarer

 • De er helt klart mine yndlings også. :) Milk Copenhagen havde for nogle kollektioner nogle, der mindede utroligt meget om dem, både kvalitets og udseendemæssigt bare til en langt billigere pris. Er så ærgerlig over de ændrede deres basiskollektion :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Mener Milk blev anklaget for at kopiere nogle af deres produkter, det er muligvis derfor?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Purple sunshine