Efterårsferie <3

Endelig tilbage!

Det blev en længere pause end forventet. Her sender vi en stor tak til KLM og deres overbookede og/eller forsinkede fly… Det er i hvert fald sidste gang jeg rejser med dem hvis vi har ungerne med, eller har noget særligt vi skal nå. Ikke ret fedt med en 1½ år gammel dreng når rejseplanerne går meget skævt. Sikke et kaos og en ufrivillig overnatning uden bagage i Kbh. Mine forældre som ellers rejste fra London var udsat for det samme på deres hjemrejse (+ de fik en mail tidligt om morgenen på udrejsedagen, at de var blevet ombooket til et fly der først fløj morgenen efter!), ret dårlig track record vi har med dem, så det afskrækker mig altså. Det kan selvfølgelig også ske med andre selskaber, men det har jeg aldrig oplevet. Til gengæld fik vi stor hjælp fra SAS (som vi skiftede til), der udleverede super fint “overlevelses-kit” med det mest nødvendige til overnatning lige fra t-shirts til deo, og fik vores kufferter sendt afsted i lynfart!

Men vores efterårsferie gik til Paris, først med stop i Disneyland, og herefter nogle skønne dage i Paris. Jeg skriver meget mere om det hele, og lægger noget ud på Insta. Det var virkelig en dejlig tur, og vi fik en masse minder for livet for vores lille familie!

Tak fordi I ventede <3

ll6988

6 kommentarer

 • Mette

  Det lyder som et flyselskab, man skal gå langt udenom – virkelig dårlig stil. Godt I ellers havde en god ferie og dejligt du er tilbage på bloggen :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Ja, en ærgerlig afslutning ødelægger jo heldigvis ikke en god ferie :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christel

  Øv! Det er bare ufedt, når sådan noget sker…KLM er faktisk et af de selskaber, jeg altid har haft de bedste oplevelser med….men kan godtforstå, at I vil være skeptiske fremover med den oplevelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Måske der er sket en ændring pt. for de sagde i SAS at de havde haft virkelig mange efterlysninger af kufferter fra KLM på det seneste. Det lød ikke specielt betryggende :(

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg synes også det bliver værre og værre med KLM, rejser rigtig meget dem, da jeg bor i udlandet og det er det nemmeste for at komme hjem til Danmark. Men SÅ frustrerende når man ikke får kufferten med, eller når de er forsinkede og man ikke når sin connection. Øv, hvor er det træls! Men godt I havde en god ferie alligevel :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Det er også det jeg kan google mig frem til. Det kan gå hvis man ikke har noget man skal nå, og ikke har (små) børn med, men de ville seriøst have vi skulle have boet 2 dage på hotel ude i Schipol før vi kunne komme hjem til Aalborg (!), og det var vel at mærke søndag aften, hvor vi skulle på arbejde og i skole mandag. Vi måtte kun komme til Kbh søndag aften hvis vi lovede at tage et nattog hjem, ellers ville de ikke være med til det. De nægtede at give en overnatning i Kbh, og så et formiddagsfly hjem derfra (som der var ledige pladser på). Det er jo ikke holdbart altså!! Desuden blev de ved med at nægte der var pladser på SAS flyet til Kbh, lige indtil jeg jeg selv kunne stå og booke dem online… Alt imens Sirius skreg ulykkeligt og træt ved siden af.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Efterårsferie <3