De pæneste legegulvtæpper (og tanker om værelsesbytte)

Chanel-ish kjoler på budget

ll6974

Jeg elsker jo mine kjoler i strukturstof med fine detaljer som bånd eller frynser. Chanel-look på budget, det kan vi li´! Jeg lovede at tippe jer når Zara havde et godt udvalg online, for deres er i virkelig lækker kvalitet, og har altid gode detaljer så de ser lidt dyrere ud end de reelt er. Det er i hvert fald der jeg har fundet mine de bedste.

ll6977

Sort/hvid kjole med frynser (som jeg tror jeg klikker hjem inden vores tur til Paris, den ville være helt perfekt). Tunikakjole med frynser (perfekt med læderleggings under). Sort kjole med frynser og blonder. Ternet kjole med fine lommedetaljer. Derudover er det også denne, som har den fineste lynlås ned bagpå.

   

1 kommentar

  • Lisa

    Hej Camille, Beklager at jeg skriver her, lidt irrelevant ifht dit indlæg her, men jeg leder og leder efter en klædelig læderjakke, og jeg har forelsket mig hovedkuls i dig iført dit eksemplar her: http://clamour4glamour.com/2010/09/let-me-introduce/ gider du specifere hvliken model det er? Jeg har nemlig svært ved at gennemskue præcis hvilken det er? Og undskyld hvis det er et forkert sted at spørge dig, er bare lettere “desperat” (hvis jeg kan tillade mig at bruge så dramatisk et ord, haha)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

De pæneste legegulvtæpper (og tanker om værelsesbytte)