Going out-fit

To perfekte efterårssæt sammensat af nyheder

Indlægget indeholder reklame/affiliate links.

Her på sensommerens varmeste dage, er det da totalt god timing at se på efterårsoutfits, ikke? Jeg kan ikke lade være med at drømme om mørke, tunge materialer, og bliver totalt fristet af alle de ting der lander i butikkerne netop nu, vejret til trods. Har fundet nogle ting som er meget mig, og sammensat et par outfits. Quiltet læder, striber, ankelstøvler og strik? Ja tak:

ll6926

Jeg er faldet for den stribede frakke i de pæneste efterårsfarver. Minder en del om den jeg havde sidste efterår, men den var dæleme også god ;) Huen med stjerner er et sjovt og stadig classy indslag i det grå efterår.

Ny strik må der til hver sæson, og ligeledes et par gode sweatshirts. Synes denne er ret så fin med det plisserede stykke, og en rigtig god og diskret måde at inkorporere sæsonens trend-favorit, plisseringer, på.

En blød, løs nederdel og en i læder er også blandt favoritterne -Og så skader det jo ikke med lidt quilt, ligemeget hvilke tendenser der ellers er gældende ;)

Tænker det måske er sæsonen hvor jeg køber de varme og ikke mindst meget praktiske vinterstøvler fra Ganni. Men også et par ankelstøvler med fine detaljer trækker ;)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Going out-fit