Store shoppesøndag med %

Stilhed og strand

ll6916

Så blev der lige stille i et par dage. Sandheden er, at jeg har været på lejrskole med en flok unger, og fik simpelthen ikke forprogrammeret indlæg til jer inden jeg tog afsted. Kunne jo ikke tillade mig at sidde og blogge når jeg var på arbejde, så stilheden ramte bloggen. Weekenden er kærkommen nu her. Selvom det var en rigtig god tur, så er jeg træt helt ind i knoglerne. Manglende nattesøvn på tvivlsom madras sætter sine spor, men et eller andet sted er det sgu også meget fedt at bo i en lille hytte ude midt i en skov med en masse unger der kan mærke fritid og frihed. Jeg er fan af mit job <3

Filuca fylder 10 år på lørdag (utroligt når jeg nu stadig kun er 21… ahem, eller…), så må indhente den der nattesøvn ret hurtigt, så vi er klar til at fejre. Hun får en lille computer med touchscreen (Acer har lavet en der er budgetvenlig og god!), da det er på tide hun bliver fortrolig med computer. Hun har indtil videre kun brugt iPad, men da hun nu kan stave og skrive sikkert, er det på tide hun får mulighed for at bruge en pc. Det er ikke noget de bruger på hendes skole, så lige den del er op til os forældre.

Nå, billederne her er fra et par weekender siden, hvor vi var i Blokhus for at se fly der landede på stranden, og vi spiste lækker frokost med rose i glasset og strandsand i sandalerne. Mega perfekt dag i øvrigt!

ll6917

Jeg var i sommerens uniform af Chanel-inspireret basics med lækker silkekjole fra Kokoon og jakke fra Zara. Virker hver gang ;)

ll6915

ll6914

1 kommentar

  • Mette

    Er simpelthen så vild med den kjole :-) Dejligt du er tilbage igen. Det er jo lige før, man bliver helt bekymret, når der ikke er nye indlæg så mange dage ;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Store shoppesøndag med %