Fodtøj til ungerne til sæsonen

Sensommer på havnen

ll6960

“Hvorfor smiler du egentlig aldrig på dine billeder, Mor?”. Sådan spurgte Filuca forleden. Og tja, jamen så fik hun en forklaring om, at bloggen jo afspejler virkeligheden, og ligesom jeg ikke klæder om for at tage billeder til bloggen, så stiller jeg ikke altid op med et stort smil, da jeg jo heller ikke går sådan rundt hele tiden. Det ved jeg ikke helt om hun forstod konceptet bag ;) Men det fik mig i hvert fald til at smile -naturligt, ha ha. Om det også har noget med den sensommer vi oplever pt. kan også meget vel være muligt.

ll6961

ll6959

Jeg var i nederdel fra Iro, jakke fra Muubaa og espadrillos fra Chanel, det er nok ved at være de sidste dage de kan bruges i år.

2 kommentarer

 • Snygga skor! 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Naja

  Hej :)
  En lidt sjov besked måske, men !
  Jeg rydder ud i mine jakker og søger på nettet efter billede af min Adidas by Stella McCartney vinterjakke, finder intet- kun din ‘ønskeseddel fra 2013’ ønsker du dig stadig denne jakke ? Så har jeg den :) har brugt den max 10 gange. Mvh Naja

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Fodtøj til ungerne til sæsonen