6 praktiske - og pæne- støvler

Lædershorts, striber og bomber

Indlægget indeholder reklame/affiliate links.

ll6911

Nogle gange skal der ikke så meget andet til end lidt striber og læder, og så en rigtig god detalje, før jeg føler mig hjemme i mit outfit. Jeg bruger stadig alle de ting jeg har designet gennem tiden. Ikke konstant, men i rotation over tid. Denne bluse med de “håndmalede” striber jeg lavede for Envii er en favorit. Jeg er, i al beskedenhed, stadig rigtig glad for den!

Designprojekter tager tid, meget tid, og det er tid væk fra min familie (og lærerjob), som jeg ikke kan prioritere pt. Så kan ærligt sige, at der pt. ikke er planer om noget nyt design fra min side. Det kan der meget vel komme igen på et tidspunkt (men er det bare mig, eller er bloggersamarbejder ikke også faldet en smule, altså ikke kvaliteten men kvantiteten? Synes ikke jeg ser så mange mere? Der var jo selvfølgelig lige Emilys samarbejde med Essie for nyligt som er super sejt, men ellers har jeg ikke set noget i et stykke tid). Vi må se hvad fremtiden bringer :)

ll6912

Jakke fra Zoe Karssen, blusen er mit eget design for Envii, lædershorts fra Style Butler og sandaler fra Ca’Shott (på udsalg her). De blege ben er helt mine egne ;)

1 kommentar

  • Sara

    Christina fra Passionsforfashion.dk har lige annonceret at hun igen skal designe en taske for Markberg, mener jeg det hedder. Men jo, du kan have ret i at der ikke er så mange mere 😊

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

6 praktiske - og pæne- støvler