Stilhed og strand

Classy Disneyprint til ungerne

Indlægget indeholder reklame/affiliate links.

Jeg vil tro, at langt de fleste forældre (eller mødre nok nærmere, ha ha) til børn over 2 år, har stået i det evige dilemma omkring at give efter for børnenes tøjønsker, og dermed som oftest give køb på ens egen æstetik og smag. Filuca er verdens nemmeste barn på tøjfronten egentlig. Vi er utroligt enige, meeen der har også været episoder, hvor jeg har måttet leve med mystiske gummiprint i pangfarver, som oftest inspireret af favorit-Disneyfilmen. Jo tak for det Disney ;) Jeg kan tydeligt huske, engang da hun stadig gik i børnehave, havde jeg købt en buksedragt i Libertyprint (som var ultra hipt  dengang til ungerne), og hun hadede den. Jeg sendte hende alligevel afsted i den, og hun brugte hele dagen på at gemme sig ude i garderoben. Fra den dag lovede jeg mig selv, at jeg aldrig mere ville ignorere mine børns signaler og ønsker ang. påklædning. Det holder simpelthen ikke at pådutte andre (heller ikke afkommet) ens smag, hvis de tydeligvis ikke deler den. Og fair nok, jeg har band-tees med mine favoritbands, og Fifi (og Sixten) har tees med deres favoritfigurer fra film.

Men hey, hvad nu hvis man kunne kombinere æstetik med prints af ungernes favoritfigurer? TAK Wheat, som netop har indgået et samarbejde med Disney. Lækker kvalitet, og nedtonede men let genkendelige prints. Det er jo SÅ god en ide, at jeg er nødt til at dele den med jer. Bare hvis nu der skulle sidde nogle mødre (eller mostre/fastre/veninder osv. derude) der kan nikke genkendende til det jeg har skrevet ;)

ll6919

Ingen tvivl om, at Sixten skal have både hættetrøje og tee med dinoer, derudover er Mickey også en favorit (og virkelig pænt motiv), så der er tee og hættetrøje ligeledes på ønskelisten. Desværre fås kollektionen ikke til store Disneyprinsesser, så selvom Fifi er fan, så kan hun ikke passe det. Ellers havde hættetrøje, kjole og tee med Frost fundet vej til garderoben, og ligeledes hættetrøjen med Minnie.

   

1 kommentar

  • Super fint tøj og S Å rigtigt, at det godt kan blive lidt for meget med de der pangfarver på alt tøjet, men ungerne elsker det jo – desværre;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Stilhed og strand