To perfekte efterårssæt sammensat af nyheder

20% rabat på strik og kjoler

Indlægget indeholder reklame/affiliate links.

Jamen i forlængelse af mit tidligere indlæg om efteråsshopping, så vil jeg altså lige tippe jer om, at Boozt i dag giver 20% rabat på strik og kjoler (minus udsalg og enkelte mærker), hvis man køber for min. 999,- Koden er 20THURSDAY, og det er jo værd at tage med, hvis man så småt er begyndt at tænke på efterår, ligesom mig ;)

ll6939a

Kjoleklassikeren fra Stine Goya (som jo netop har vundet årest “Guldknap” pris) har jeg endnu ikke fået købt, men den er stadig på ønskelisten. Både i print som her, og i klassisk grå her.

Ellers vil jeg gå efter lækkert, diskret print med casual pasform som her, og en mega fin og cool festkjole i lækkert snit her.

Stine Goya har også lanceret en anden variant af jersey-klassikeren, den er bestemt også et oplagt bud på efteråskjolen. Pæææne draperinger!

Strikken med stjerner er selvfølgelig i samme serie som huen jeg viste forleden. Den fungerer også særdeles godt som strik, og hey, den hedder “Sirius”, så det er jo nærmest meant to be ;)

Two-tone strik er et fedt alternativ til striber, og så er jeg ret vild med den blå nuance.

Grov kabelstrik fra Ganni i grå, som bare har den er luksus-feel når man ser den. Perfekt til kølige hverdage.

2 kommentarer

 • Z

  Hej:) Jeg kan aldrig bruge dine links, når du tipper til Boozt, ved ikke om det er generelt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Øv, jeg har kontaktet BD, og ved de har mailet dig, så håber meget de opdager fejlen :( Personligt kan jeg godt selv se linksene -Men 1000 tak fordi du gør opmærksom på det <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

To perfekte efterårssæt sammensat af nyheder