Hvilke AW 16/17 tendenser jeg kigger på

Og så blev Frank Ocean endnu bedre ;)

ll6905

Billedet er godt nok fra forleden, men så meget ændrer jeg ikke løbelook… I har skrevet, at jeg gerne må dele lidt mere musik på bloggen, og i den forbindelse vil jeg altså fremhæve det længe ventede (og allerede hypede) nye album fra Frank Ocean. Jeg er ret vild med det, især da jeg hørte det anden gang. Første gang jeg hørte det var på en løbetur, og jeg undrede mig virkelig over hvor up-tempo det var, med en mystisk underlægningsmusik. Slet ikke hvad jeg havde forventet… lige indtil at jeg fandt ud af, at jeg havde glemt at tage lyden af mit Pokemon Go, så det var musikken derfra der spillede ind over (der var jo liiige et æg der skulle klækkes, det passede lige til en løbetur, ikk’). Epic fail, hold op hvor følte jeg mig dum, SÅ pinligt ;) “Hmm, hvad har han mon tænkt her, siden han har lagt de lyde på… Pikachu?”. Jeg følte mig lidt ligesom de der museumsgæster der går udenom en handske der er tabt på jorden, fordi de tror det er kunst…

Nå, men tag et lyt til Frank Oceans “Blond”, og så kan I jo altid starte Pokemon Go samtidig med, hvis I synes der skal lidt mere gang i den… ;)

1 kommentar

  • Haha! Genialt! Vi fik gjort noget tilsvarende i går – pludselig fik “Sådan tæmmer du din drage” et mærkeligt ekstra fjollet lydspor på. Det viste sig, at de originale Pokemon-tegnefilm kørte i en anden fane… Meeen – jeg synes måske det er mere acceptabelt at mashe tegnefilm end Frank Ocean og Pikachu!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Hvilke AW 16/17 tendenser jeg kigger på