De små detaljer

Flashback Friday: August for 5 år siden…

ll917

Det er lidt sjovt at gå på opdagelse i arkivet engang imellem, når bloggen nu går så mange år tilbage. Denne gang har jeg kigget på samme måned som nu, men i 2011. Sixten var 5 måneder gammel, og jeg havde netop påbegyndt arbejde igen, mens han nød masser af barsel med sin far. Tydeligvis var jeg også hoppet på tendensen med de runde solbriller, men ligesom i dag var de også dengang fra Chanel. De laver altså bare gode solbriller ;) Har dem endnu, meeeen de føles ikke rigtige mere. Det kommer de dog helt sikkert til igen engang, selvom jeg ikke helt kan forestille mig det…

ll961

Det var også den måned jeg indkøbte en strik i sæsonens hotteste materiale; Angora. Det fortrød jeg dog bittert, da jeg på ingen måder kunne have den på uden at have kaninhår i øjet og på alt mit andet tøj (og bilsædet, øv min mand var træt af den tendens!). I dag er angora jo helt ude i kulden pga. dyrevelfærd, tiderne skifter hurtigt.

ll913

Jeg legede tydeligvis også med billedbehandling… det er vist meget godt den digitale blogtendens stoppede ;)

ll906 (1)

Jeg var også til rimelig spontan koncert med Peter Doherty i London, en eftermidag i Camden. Den koncert betyder stadig rigtig meget for mig, og det var her jeg fik en af mine favorittatoveringer lavet:

ll897

Nu vi er ved musik, tog vi også til Hamborg og hørte The Kills. Fantastisk koncert! De har i øvrigt udgivet nyt album for nyligt, så hvis I trænger til ny inspiration, så er det virkelig et lyt værd!

ll953

På blogfronten deltog jeg i modeugen og blev foreviget af Facehunter. Lige den del trækker ikke så voldsomt i mig mere. Jeg er blevet meget striks omkring det der med at tage hjemmefra familien i tide og utide, så jeg tager kun afsted når det giver mening. Kindkysseri har jeg aldrig været god til, og i virkeligheden var det nok også en del af grunden til, at blogmediet i sin tid tiltalte mig.

ll863

Jeg gav også mine bud på gode køb til sæsonen i Alt for Damerne (med den forkerte URL, rimelig katatrofalt for en blogger, ha ha):

ll962

Og så fejrede jeg fødselsdag med hende her, den bedste af slagsen:

t4

Faktisk har Thorsen også fødselsdag i dag, og i morgen skal jeg ud at fejre hende <3

Ja, en del har alligevel ikke ændret sig så meget på 5 år, men solbrillemoden har altså ;) Hav en skøn weekend derude!

4 kommentarer

 • Carina

  Sjovt med sådan et tilbageblik!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  A pro pos gamle dage, hvad blev der af Charlotte D? Har hun det godt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trins

  Jeg sværger også til Chanel solbriller. Købte et par med polariserede glas for 3-4 år siden og siden har jeg sværget til dem. I Bangkok i sommerferien i år, måtte jeg eje et par Chanel Aviator-look-alikes, og jeg elsker dem allerede.
  Det gør ikke noget at det koster lidt ekstra, hvis man også bruger det meget.

  Og ja, hvad skete der med Charlotte D.?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Jamen Charlotte har det fint, tror jeg :) Vi gamle LL-ere taler ikke rigtig sammen mere. Vi er på ingen måder uvenner, men vi er spredt mange steder i landet, og når vi så ikke har firma sammen mere, så er der ikke så meget at mødes om. Men får selvfølgelig FB-updates osv :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

De små detaljer