Op på hælene

6 praktiske – og pæne- støvler

Indlægget indeholder reklame/affiliate links.

Ok, det kan godt være i min egenskab af mor, at jeg allerede er begyndt at tænke på efterårs-/vinterstøvler (man skal jo nærmest købe allerede nu til ungerne, hvis man vil have noget at vælge imellem, utroligt nok), men tankerne kredser altså om støvler, der kan holde mine fødder glade i det koldere vejr. Det er alt for nemt at finde pæne støvler, der desværre også slår mine fødder langsomt ihjel i løbet af dagen pga. for hård sål og/eller høj og spids snude. Omend ofte smukke, så ved vi jo alligevel godt hvilke støvler der bliver grebet midt i morgenrutinen, ikke? Jeg er den type underviser der yderst sjældent sidder ned, så jeg er nærmest på fødderne hele dagen, og det er jeg nødt til at tænke ind i arbejdspåklædningen. Så kan de upraktiske altid komme på senere ;)

Der er allerede ankommet en del lækkert, og indtil videre har jeg et øje på hver af disse. Fælles for dem er, at de har en god sål og hver især nogle rigtig fine detaljer. Skal klart ud at finde noget med snøre og/eller spænder:

ll6910

Find dem her: Nr 1, nr. 2, nr. 3, nr. 4, nr. 5, og nr. 6. Elsker den glimmersnude!.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Op på hælene