Vind: HVEM VIL PRØVE IMEDEEN HAIR AND NAILS (GRATIS) SAMMEN MED MIG?

ll6890Ja, når man synes at sommer og pasteller hører sammen, men det er for koldt til små jakker og kjoler, så må man i efterårsfrakken i mintgrøn, tilsat all-black så der ikke går candyfloss i den, og sommerlige hvide sneakers med lækker struktur.

Dagene lige nu går med at få styr på en masse arbejde. Et nyt skoleår står for døren, og der er en hel masse der skal forberedes inden en flok -forhåbentlig spændte og forventningsfulde- elever melder deres ankomst. Selvom det har været skønt med ferien, så er det nu også meget rart at der er hverdag igen, og jeg glæder mig super meget til at undervise igen. Har linet en masse spændende projekter op, som jeg glæder mig til at få sat i luften. Derudover har jeg været ved at digitalisere det meste af min undervisning, og det har givet et dejligt, frisk perspektiv på min egen praksis.

Er I ved at være vendt godt tilbage til hverdagen? Hverdagen her kommer også til at sætte min blogging i system igen, men som jeg tidligere har skrevet, så har det været rart med et lille pusterum, så energien bliver ved med at være der!

ll6889

Filuca skal til at gå i fjerde klasse! Wow, jeg kan ikke helt forstå jeg har en datter der går i 4.? Mellemtrin! Men det bliver spændende, og jeg er helt sikker på, at hun nok skal klare det godt. Sixten er rykket til ældste afdeling i børnehaven til de skoleparate børn, og heldigvis har jeg min lille, babytykke, glade Sirius, der stadig bare går i dagpleje, så jeg har nogle år med små børn endnu ;)

ll6891

Frakke fra MbyM, strik og leggings fra Zara, sneakers fra Adidas.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Vind: HVEM VIL PRØVE IMEDEEN HAIR AND NAILS (GRATIS) SAMMEN MED MIG?