Ny Iro bluse

Put a bow on it!

Indlægget indeholder reklame/affiliate links.

ll6819

Jeg har været lidt stille efter en meget dejlig, begivenhedsrig weekend. Der ligger en masse billeder på Insta, og ellers laver jeg også en lille update til jer herinde. Skal lige lande lidt igen :) Disse fine sandaler i orangerød var netop ankommet med posten da jeg kom hjem. Købte dem på tilbud hos ASOS, som et alternativ til en klassisk festsko, og så må der gerne være lidt farve på, især til brune sommerfødder. Normalt ville jeg aldrig gå efter orangerød, men på fødderne tør jeg godt… kender I det? Og så synes jeg sløjfen er super fin. De fås lige her i den røde, her i guld og her i sort. Alle på tilbud, we like ;) Generelt har ASOS ret mange fine flats med sløjfer på lige i tiden, synes sløjfer er så pæne på flade sko, og gør dem selvfølgelig ekstra feminine.

ll6818

Jeg ville egentlig bruge dem sammen med et lyserødt jumpsuit (dette), og så orangerøde negle til, til en sommerfest, men er kommet til at købe det for stort, så må ud og se om jeg kan finde en dygtig og hurtig syerske, der kan have det klart til fredag. Typisk altså, godt det ikke var så dyrt.

2 kommentarer

 • Rikke

  Der er lidt Ferragamo over dem, men kræver de ikke en rigtig god kulør?
  Tror mine hvide fusser vil give mindelser om hvide tennissokker, ha ha

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Jeg synes der er noget helt fantastisk over bleg hud mod en kraftig farve -men jeg elsker også porcelænshud generelt. Tror mere det handler om attituden, egentlig, hvis det giver mening?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Ny Iro bluse