Vind en spillerdragt til baby!

Min Weekend

ll6798

Min weekend bliver vist meget godt opsummeret i dette billede fra Instagram; Masser af hygge i haven, med små børnefødder der spejler sig i solbrillerne. Vi havde egentlig en masse planer, men vejret inviterede bare til at tage den med ro i laveste gear.

I går fejrede vi jo verdens bedste far herhjemme. Det er altså lidt sjovt det der med, at nu er det ens kæreste, og ikke kun ens egen far man fejrer. Men børnene elsker det, og jeg synes også det er super hyggeligt at fejre. Min mand har fødselsdag i december, så det er egentlig meget rart at kunne fejre ham lidt i sommervejr også.

Jeg hopper ikke med på alle mulige mærkedage, men fars- og mors dag elskede jeg selv som barn. Det er jo ikke noget man skal bruge mange penge på (nødvendigvis, nu var jeg jo godt nok en heldig kartoffel i år, og fik lækker rygsæk, men den gave udsprang af min trafikulykke, hvor min familie synes jeg skulle have noget til ryggen). Det handler mere om for os, at ungerne har mulighed for at hygge lidt ekstra om den ene forælder -og personligt synes jeg også det er skønt at kunne forkæle dem jeg holder af, anledning eller ej :)

Jeg synes det er mega god karma-dage, og hvorfor ikke fejre dem? Det eneste der kan ske er, at folk bliver glade -ganske gratis! Hvis man tænker, at sådanne dage er købsbetingede, så er det et behov man selv har skabt (eller, butikkerne har skabt, som man lader sig påvirke af). Det er alt for tidstypisk det der med at sende en gave, uden at skulle yde noget selv -Det burde handle meget mere om nærvær. Ved godt jeg har skrevet en del om det på det seneste, men jeg kan virkelig mærke hvad det har gjort for min familie, at vi er begyndt at italesætte det og prioritere det mere. Jeg elsker de fine, hjemmelavede ting som Sixten og Filuca gav mig til mors dag, og det kunne lige så godt være et klippekort med gode gerninger, eller en oplevelse som gåtur i skoven sammen, som forældre til voksne børn helt sikkert også ville elske.

 

1 kommentar

  • Trins

    Efter jeg har fået børn selv, synes jeg at mor- og fars dag er blevet sværere, for jeg skal sørge for at mine børn gør noget for deres far og planlægge at lave noget fælles sammen med ham/dem, og samtidig har jeg min egen far – 120 km væk, som også skal “fejres”, og der er også en “svigerfar”, som bør have samme behandling som min egen far.
    Ergo bør vi være mindst 2 steder på samme dag (hos min far eller min svigerfar – min mand kan jo bare tage med og s er han klaret!), og det er enten lidt stressende eller også har jeg kronisk dårlig samvittighed overfor den som må nøjes med et telefonopkald. Ih!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Vind en spillerdragt til baby!