Lyt til Lightwave Empire!

Flashback Friday – Northside

ll6071_zpsvrbbh0mx

I dag begynder Northside festival jo. Denne gang uden mig. Jeg synes ikke musikprogrammet er vildt fedt denne gang, og så er billetten jo dyr. Vi prioriterede i stedet at tage til Kbh og høre Iggy Pop med Queens Of The Stone Age som backing (episk!) -i stedet for at høre ham på Northside uden QOTSA. Men han er klart en oplevelse værd også bare i sig selv, så glæd jer, hvis I skal afsted! Ville også gerne have hørt Beck, især for gode gamle dages skyld, hvor især “Loser” og “Devil’s Haircut” kørte på repeat på værelset. Men det er faktisk også pretty much it. Og måske Northsides udfordring er, at når musikken ikke lige falder i smag, så har festivalen ikke samme tradition og rammer for hygge og leben , som f.eks. gør, at Smukfest bliver udsolgt inden musikprogrammet overhovedet bliver offentliggjort, og som Roskilde også mestrer trods deres størrelse. Jeg kommer i hvert fald kun pga. musikken.

ll6072_zps3s4rpqxp

Billederne her er fra sidste år, som jo var noget af en blandet fornøjelse med vejret. Lige fra fantastisk sol, til at regnen stod ned i stænger. Men trods regnen, eller måske netop pga. regnen, fik jeg en af mine største koncertoplevelser nogensinde med Antony and The Johnsons.

ll6068_zpsvsxvgle5

ll6066_zpstnkuehdy

Rigtig god fornøjelse til jer der skal afsted i hvert fald! Og mig? Jamen jeg skal tilbringe en weekend med familien og blogevent -mit første i 2 år tror jeg? Godt nok at blive støvet lidt af. I kan følge med på Insta her senere ;)

Sidste år lavede jeg en oversigt over samtlige mine tidligere Nortside-outfits, den finder I lige her.

   

2 kommentarer

 • Carina

  Du er rock lækker som altid….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Kruse

  Kære Camille,
  Jeg skal til Hamborg i efterårsferien og overvejer at købe en Chanel woc. Jeg kan se at du er den heldige ejer af sådan en:-) Må jeg spørge om du har den i lambskin eller caviar og hvad fik dig til at vælge det du nu gjorde, jeg er nemlig sådan i tvivl:-)
  Kh. Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Lyt til Lightwave Empire!