Solnedgang på Skallerup Strand

Få opdateret (fest)garderoben på udsalg!

Indlægget indeholder reklame/affiliate links.

Igen kører Boozt et af deres ret så fantastiske udsalg (man gider jo nærmest ikke købe noget til fuld pris der mere?), og vil lige tippe om at mærker som Ganni og Samsøe & Samsøe er sat ret meget ned!

Jeg har fundet lidt favoritter til at opdatere festgarderoben, da jeg især køber sådan noget på udsalg (oemd hver dag er en fest, så bruger jeg ikke så ofte pailletshorts, så de må godt være billige!).

ll6824a

Skjorte og nederdel fra Samsøe & Samsøe som er et virkelig fint hverdagssæt, og som nemt kan kombineres med andre ting så de bliver mere festlige, f.eks. en pailletjakke. Sort kimono-trench som har den helt rigtige form, sådan en sag her er virkelig klædelig til de fleste.

Super fint pailletsæt med shorts og bluse -selvfølgelig nedsat med 50%! Mega fint festsæt! Den blå kjole fra Inwear har en helt fantastisk farve og pasform. Jakken fra Ganni er både god som varm blazer til vinter, og som overtøj i sensommeren.

Pailletnederdel og hvid top med tynde stropper, og er et virkelig fint, sommerligt og ikke mindst billigt festsæt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Solnedgang på Skallerup Strand