Min Weekend

En lyserød blazer

Indlægget indeholder reklame/affiliate link.

ll6799

Jeg har ikke fået vist jer blazeren her, som faktisk er en fødselsdagsgave fra Filuca -jeps, hun har god smag ;) Jeg har tidligere haft et par lyserøde blazers i garderoben, men de har ikke været helt rigtige i enten nuancen eller pasformen. Jeg kan godt lide de er lidt “boyfriend-agtige” med lidt længde, og uformelt touch. Jeg ved ikke om jeg ligefrem vil regne en lyserød blazer som en del af basisgarderoben, men den kan altså noget med sort og gråt, og jeg er vild med den maskuline form i feminin farve.

Denne er fra Zara, og har lidt struktur i stoffet, det er jeg ret vild med. Den findes lige her, og er også i grå (men synes det er den lyserøde der er den interessante).

ll6800

Sandalerne er denne model fra Ca’shott, som I måske husker jeg købte adskillige par af sidste sommer (bl.a. også denne model). De er alle fundet frem igen, og mine fødder elsker dem! Så er det ingen sag først at være på job, og derefter løbe rundt efter 3 unger, og måske gå en tur med klapvogn. Jeps, det er sådan jeg ofte vælger mit fodtøj ;) De er blødere end Birkenstock, men til den lille side i str. Jeg bruger altid str. 38 (som i altid!), men har faktisk disse i 39. Har fået fortalt at foden “bliver træt” hvis bare en af tæerne ligger på den kant der går op for uden (giver det mening?), så hellere lidt for store end for små.

   

2 kommentarer

  • Mette

    Ih hvor er den blazer bare fin. Hvad størrelse har du din i? Synes Zara’s størrelser er lidt til den lille side.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

    Har også lige købt sandalerne i går og måtte også size op, så du har helt ret i, at de er små i det – og de er fantastiske at gå i :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Min Weekend