En make-over indefra!

De der lædershorts

ll6801

Ingen sommer uden lædershorts! Jeg har adskillige par i garderoben, og de er selvfølgelig blevet luftet adskillige gange allerede. Mega god investering til basisgarderoben, hvis I spørger mig ;)

ll6802

Disse er fra Style Butler, og meget enkle og lækre. Ser lige om jeg ikke kan finde nogle fine bud til jer en af de kommende dage.

Billederne her er fra i går, hvor jeg tog ungerne med ud på en cykeltur efter hyldeblomster (jeps, Chanel-tasken var med, den skal da bruges!), og så brugte vi ellers resten af dagen på at lave hyldeblomstsaft (og bage lækre serrano-snegle, så hyggeligt!). Er spændt på hvordan det bliver. Lavede både en klassisk med citron, en med citron og ingefær og en med citron, lime og mynthe. Der går lige en dag eller to endnu før vi kan smage. Og nej, har igen opskrift. Tager den lidt på gefühl i forhold til vand, sukker og blomster.

ll6803

Jakke fra American Vintage, top fra Raiine, shorts fra Style Butler, taske fra Chanel, sandaler fra Ca’Shott.

 

Nedenstående besked er reklame/sponsoreret af Libero:

ll6787

Der er fundet en vinder af Libero-konkurrencen. Det blev Camilla H. der skal iklæde sin datter spilledragten. Vinderen er kontaktet. Stort tillykke. Læs mere om det personliggjorte fodbold-gear fra Libero lige her.

3 kommentarer

 • Carina

  Fedt sæt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hehe ja læder har jo altid været en god klassiker at gribe fat i, og det kan så sandligt også bruges til sommer månederne!
  Rigtig fint sæt du har fundet frem til her :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] har bare lavet den helt klassiske med citron, men kunne se at Camille havde lavet en med mynte og lime. Det lyder så fantastisk, at den bliver jeg vist nødt til at prøve […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

En make-over indefra!