Kokosolie som redning til hud og hår

Om at stikke af…

Indlægget indeholder reklame.
ll6780

Beklager stilheden. Det var egentlig slet ikke planen, men pludselig blev tiden fyldt ud, og computeren lå stille tilbage. Men jeg har savnet jer :)

Omend overskriften kan tolkes dramatisk (lidt weekend-drama må der til), så kan I nok godt regne ud fra billedet, at der ikke er det helt store drama ;) Men vi besluttede os for at stikke af fra Karnevals-Aalborg, og i stedet tilbringe tiden i Legoland. Egentlig var besøget arrangeret af Seat, så derfor har jeg mærket dette indlæg som reklame. Det vil jeg dog ikke skrive en hel masse om lige nu, men alt skal jo mærkes korrekt :)

På et tidspunkt tog jeg min mand i hånden, og kiggede på vores 3 unger. Her stod jeg, midt i Legoland, i mønstrede silkebukser (perfekte rejsebukser, ha ha), bløde sneakers og strik, mens mange af mine veninder og kollegaer festede udklædte i gaderne i Aalborg. Og det føltes altså ret fantastisk! Jovist, karneval er altså vildt sjovt (især når man er fra Aalborg, og man kender rigtig mange), og jeg kan sagtens forestille mig at deltage i det igen. Lige nu føltes det bare helt rigtigt at stikke af fra det hele, og bare lukke os inde i vores lille familiekapsel, og være sammen afsted.

Alt det her med jobskifte har virkelig sat tingene i perspektiv for mig. Jeg har bare så meget lyst til at være sammen med min familie, og de der 3 unger er altså bare noget helt særligt. På den måde kan jeg altså virkelig anbefale alle at skifte karriere på et tidspunkt. Enten finder man ud af, at det nye bare er det helt rigtige, eller man lærer at sætte pris på det man havde. Ligemeget hvad, så finder ud af hvad ens prioriteter er, og det er altså fedt! Det er ok at stikke af… og vende tilbage ;)

Måske jeg også blev ekstra sentimental og familie-orienteret, fordi jeg i fredags var ude at sige farvel til en helt særlig klasse, som har betydet rigtig meget for mig. Nu er de blevet så store at de har forladt folkeskolen, og jeg var simpelthen nødt til at se med mine egne øjne, at mine små, skønne unger var blevet så store. Og der blev jeg i øvrigt igen bekræftet i, at det er lærer jeg skal (blive ved med at) være <3

Håber I har haft en god weekend, vi blogges :)

2 kommentarer

  • Carina

    Dejligt rørende indlæg :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christel

    Thumbs up for at følge sin mavefoenrmmrlse og gøre det, der føles helt rigtigt 😊

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Kokosolie som redning til hud og hår