Om at tænke over hvad man deler...

Kølig silke fra Kokoon

ll6778

Ingen sommer uden kølig, vaskbar silke fra Kokoon! Tidløse klassikere i klædelige snit og lækre farve -i skønne materialer, wht’s not to like? Jeg er helt vild med ss16-kollektionen, og der skal klart ses på shoppebudgettet, om garderoben skal udvides med flere styles. Fordelen er jo, at de sager jeg allerede har også fint passer ind i denne sæson, så jeg MANGLER ikke som sådan, men forkælelse er jo altid rart ;) Jeg tror egentlig ikke det anbefales at vaske silketingene i maskinen, men jeg har altid gjort det med stor succes (skåneprogram). Ingen drejede sømme eller skævvridning. Jeg får simpelthen ikke brugt ting der skal renses eller vaskes i hånden, og så er jeg i øvrigt helt vild med vasket silke (hvis den vel at mærke er i god kvalitet, som her).

ll6777

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Om at tænke over hvad man deler...